Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Ocean Collective: Έρχονται για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα μαζί με LLNN και Playgrounded τέλη Σεπτεμβρίου

Οι The Ocean Collective ανακοίνωσαν μια εκτεταμένη περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, αρχής γενομένης από τα τέλη του προσεχή Αυγούστου.

Σε αυτή, το περίφημο post-metal σχήμα θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη εξαιρετικά συγκροτήματα, τους Αθηναίους Playgrounded και τους Δανούς LLNN, με την τουρνέ να πραγματοποιεί και δύο στάσεις στην Ελλάδα, σημαίνοντας την επιστροφή του συγκροτήματος στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις μπάντες που βρίσκονται υπό την σκέπη της Pelagic Records, πρόκειται να εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς και στην Αθήνα και το Temple μια μέρα αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάζοντας την επικείμενη περιοδεία, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια της υποστήριξης του εκπληκτικού "Phanerozoic II: Mesozoic / Cenozoic", ενός από τα 20 καλύτερα άλμπουμ του 2020 σύμφωνα με το Rock Da Vinci, ο ιθύνων νους της μπάντας και της Pelagic Records, Robin Staps, σχολίασε τα εξής:

"Με τους Playgrounded και τους LLNN, έχουμε δύο σχήματα παρόμοιας προοδευτικής νοοτροπίας, τα οποία επαναπροσδιορίζουν τον heavy ήχο, για να χρησιμοποιήσω και τον όρο του Roadburn (redifining heaviness), όχι μόνο διαμέσου των κιθάρων και του distortion, αλλά και χάρη της καινοτόμας αξιοποίησης ηλεκτρονικών στοιχείων στην σκληρή μουσική". 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια του περσινού Roadburn Redux οι Γερμανοί Post/Sludge Metallers παρουσίασαν ζωντανά ολόκληρο το "Phanerozoic II" σε μια εμφάνιση που μας άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Playgrounded , οι οποίοι κυκλοφόρησαν φέτος το εμβληματικό "The Death Of Death"και οι LLNN το 2021 κυκλοφόρησαν το "Unmaker".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση τους στο Instagram.

Σχόλια