Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Chipper & Honeybadger: Για πρώτη φορά μαζί στο 1ο Mammoth Psyched Caravan που θα πραγματοποιηθεί σε τρείς πόλεις της Ελλάδας

H Made of Stone Productions παρουσιάζει το πρώτο Mammoth Psyched Caravan με 3 ανερχόμενες μπάντες της Ελληνικής σκηνής , με αφετηρία την Παρασκευή 11 Μαρτίου το Temple της Αθήνας , ενώ την επόμενη μέρα παίζουν στο Skyland της Λάρισας και τελευταία στάση , στις 13 Μαρτίου το Eightball της Θεσσαλονίκης!

CHIPPER:

Οι Chipper είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν το 2017. Αποτελούνται από τους: Νίκο Αντωνιάδη (φωνή, κιθάρα), Νίκο Καραμανίδη (φωνή, κιθάρα), Αστέριο Παπαστεργίου (μπάσο) και Γιάννη Χαραλαμπίδη (ντραμς).

Οι βασικές τους επιρροές κινούνται μεταξύ hard rock, stoner και rock n’ roll.

Έχοντας εμφανιστεί στα βασικά venues της γενέτειράς τους, αρκετά από αυτά στο πλευρό γνωστών rock και punk συγκροτημάτων, κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2020 το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο "Self Patrón" μέσω της Made Of Stone Recordings.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει οχτώ κομμάτια και η ηχογράφησή του έγινε στα Valve Studios.

HONEYBADGER:

Οι Honeybadger είναι μια τετραμελής heavy/desert rock μπάντα από την Αθήνα.

Με επιρροές από μπάντες όπως οι Monster Magnet, Queens of the Stone Age, Clutch, Truckfighters και πολλές άλλες ξεκίνησαν να παίζουν μαζί το 2015 και κατάφεραν να έχουν σημαντική παρουσία στην ελληνική σκηνή.

Η μπάντα, στα πρώτα της αυτά χρόνια, έχει ένα σχετικά μεγάλο και επιτυχημένο ιστορικό εμφανίσεων σε τοπικά lives και φεστιβάλ. Έχει παίξει μαζί με σημαντικά και αναγνωρισμένα ονόματα της heavy και stoner σκηνής όπως οι Nightstalker, οι Planet of Zeus και αρκετοί άλλοι.

Τον Ιανουάριο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με όνομα "The Rain". Περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια και είναι ηχογραφημένο στα Moth Studios στην Αθήνα από τον Γιάννη Τσιακόπουλο, με mastering του Γιάννη Μεθενίτη.

Τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το "That Feel", πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα ονομάζεται "Pleasure Delayer".

Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησαν το "The Wolf", δεύτερο single του προαναφερόμενου album.

Το “Pleasure Delayer” κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Σεπτέμβριο του 2020 και σε βινύλιο τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε έχει λάβει μεγάλο αριθμό πολύ καλών κριτικών και αναγνώριση από την underground rock σκηνή και σε international επίπεδο.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κυρίως στο Suono Studio στην Αθήνα από τον Αλέξη Μπόλπαση. Το mastering έγινε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τον Nick Townsend.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις τους (2021) περιλαμβάνουν, το Gimme Shelter Festival στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια της προβολής του ντοκιμαντέρ «Η εποχή της άρνησης του θανάτου» όπου άνοιξαν τη μέρα πριν τους Whereswilder, τη δεύτερη μέρα του MammothFest 2021 στο Ακόντισμα, Νέας Καρβάλης, σε ένα φεστιβάλ που έδωσε πνοή στην εγχώρια σκηνή και στο "Chania Rock Fest", το πιο σημαντικό για τους κρητικούς rockers και metalheads φεστιβάλ.

FB Events:

Athens Event: https://www.facebook.com/events/854826051861182

Thessaloniki Event: https://www.facebook.com/events/259041872849150




Σχόλια