Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Οι Κώστας & Γιάννης Κοσκινάς (Piranha) στο Rock Da Vinci: "Μετά από 16 χρόνια απουσίας, η προσαρμοργή ήταν κάτι δύσκολο για εμάς στην αρχή"

 

Πάνε παραπάνω από 2 μήνες που κυκλοφόρησε μετά από περίπου 27 χρόνια , ο νέος δίσκος των Θρυλικών Thrash Death Metallers Piranha , με τίτλο "Arise From The Shadows" μέσω της Γερμανικής εταιρείας 7Hard. Ένας δίσκος που έχει δεχθεί αρκετά καλές κριτικές, σε μία εποχή αρκετά δύσκολη και για τον κόσμο αλλά και για τα συγκροτήματα. Με αφορμή όλα αυτά και πολλά άλλα τα αδέρφια Κοσκινά (Γιάννης - Κιθάρα  , Φωνή & Κώστας - Μπάσο) μίλησαν ξανά μετά από έναν χρόνο στο Rock Da Vinci και στον Φαν Βαλ Νουέβο πραγματοποιώντας μία πολύ ωραία συζήτηση μέσω Skype , στην οποία αποκαλύπτουν και κάποιες μικρολεπτομέρειες για τον επερχόμενο βίντεο κλίπ τους για το κομμάτι Eternal Night , απολαύστε την παρακάτω συνέντευξη.


Rock Da Vinci: Παιδιά , καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο Rock Da Vinci. Μετά από πάρα πολύ καιρό τα ξαναλέμε εδώ , τι κάνετε , πως είστε;


Γιάννης: Φάνη!!! χαχα Καλησπέρα και από εμάς, ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε καλά, μας πετυχαίνεις σε αρκετό τρέξιμο αυτήν την περίοδο γιατί προσπαθούμε να προωθήσουμε την δουλειά μας μέσα από συνεντεύξεις και από διάφορα Webzines & Magazines που μας ζητάνε υλικό μας για Review. Είναι ωραία και δύσκολη φάση ταυτόχρονα γιατί είναι κάτι που μας χαροποιεί εμάς στο να μάθει ο κόσμος την δουλειά μας.


Rock Da Vinci: Πριν από περίπου 2 μήνες κυκλοφόρησε και επίσημα το κατά σειρά 2ο πόνημα σας με τίτλο “Arise From The Shadows”. Ένας δίσκος που όπως ειπώθηκε διατηρεί τον Old School χαρακτήρα και ταυτόχρονα έχεις και κάποιες πιο μοντέρνες πινελιές. Πως αισθάνεστε που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφετε στην δράση;


Γιάννης: Πολύ σωστά!!!

Κώστας: Κοίτα η επιστροφή δεν σου κρύβω ήταν λίγο περίεργη, γιατί θα έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που αποτελεί την διαδικασία ηχογραφήσεων, στο θέμα δισκογραφικές κτλ. Όλα αυτά σε σχέση με την γενιά μας, είναι πολύ διαφορετικά. Φαντάσου παλιά για να γράψουμε δίσκο θα έπρεπε να κουβαλάμε μαζί ενισχυτές,καλώδια και ένα σωρό εξοπλισμούς με αποτέλεσμα να είναι πολύ χρονοβόρο όλο αυτό. Πλέον με ένα Amp Modeller , με ένα πεταλάκι φτιάξαμε τα πάντα και δεν χάσαμε καθόλου χρόνο.


Rock Da Vinci: Μετά από πολλά χρόνια, το κομμάτι των ηχογραφήσεων πως πήγε; Εννοώ σίγουρα συνηθίσατε αλλιώς στην εποχή των 80’s αλλά πλέον αλλάξανε όλα όσον αφορά την τεχνολογία.


Κώστας: Κοίταξε η επιστροφή να σου πω την αλήθεια επειδή είχαμε πολύ καιρό να ξαναμπούμε Studio κτλ. Ήταν λίγο περίεργη όλη η προσαρμοργή , γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε στην νέα γενιά όσον αφορά το πως εξελίχθηκαν τα πάντα στο θέμα της μουσικής.

Γιάννης: Ακριβώς αυτό που είπε και ο Κώστας επειδή είμαστε παλιές καραβάνες στον χώρο ήταν δύσκολη η προσαρμογή μας, κάποτε χρειάζονταν ολόκληρη διαδικασία και εξοπλισμός για να γράψουμε ένα κομμάτι και πλέον όλα έγιναν πολύ γρήγορα και εύκολα. 

Μπήκαμε ξαφνικά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στο Studio για να ξαναγράψουμε και δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να κυκλοφορήσει ο δίσκος μας να σου πω την αλήθεια. Εφόσον ήταν όλα έτσι, ομολογώ πως η τεχνολογία μας βοήθησε πάρα πολύ, όντως με Amp Modeller και φοβερά μηχανήματα , οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό εφόσον μπορεί ο καθένας μόνος του τις συνθέσεις να τις φτιάξει στον προσωπικό του χώρο και να τις μεταφέρει στο Studio για γράψιμο. 

Να πω την αλήθεια το κομμάτι της ηχογράφησης ήταν κάπως, ζόρικο διότι μας πέτυχε στην περίοδο του Lockdown , φαντάσου μέσα στο Lockdown γράφτηκαν κιθάρες,μπάσα και ντραμς και είχαν μείνει μόνο σόλα και φωνές. 

Για να μπορέσουμε να γράψουμε και τα σόλο και τις φωνές και γενικότερα τα όλα γεμίσματα και να βγει πιο ανανεωμένο και έτοιμο το υλικό έπρεπε να μιλήσουμε με την εταιρεία μας, η οποία ευτυχώς έδειξε κατανόηση σε όλο αυτό λόγω των συνθηκών μας έδωσε αρκετό χρόνο γιατί κακά τα ψέματα αυτό που βιώνουμε δεν είμαι απλά τοπικό φαινόμενο, είναι παγκόσμιο και την κρίση την Γερμανία την χτυπά άσχημα και εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό και έτσι η 7Hard το κατανόησε πολύ αυτό σύμφωνα με τα μέτρα και όλα αυτά. 

Ο Χρόνος που μας δώσανε ήταν 3 μήνες για να γράψουν , υπήρξε σε αυτούς τους μήνες τεράστια βοήθεια από τον κιθαρίστα μας τον Ντένη (Acid Death) αλλά και από τον Σάββα Μπετίνη των Acid Death. Ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη γιατί έπρεπε να βρούμε τρόπους για να ηχογραφήσουμε, στέλναμε το υλικό μας για να γίνει μίξη, πηγαίναμε καμιά φορά στα κλεφτά όποτε χρειάζονταν και παρόλα αυτά καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε τον δίσκο μας.


Rock Da Vinci: Όλα μία απόφαση είναι , ιδίως για εσάς που έχετε Περάσει τόσα πολλά και παρόλα αυτά τα ξεπεράσατε με γοργούς ρυθμούς.



Γιάννης: Ναι βέβαια, τώρα όλα είναι πιο εύκολα, τα περισσότερα είναι ψηφιακά εξάλλου



Rock Da Vinci: Θα θέλατε να μας μιλήσετε για τις διαδικασίες ηχογράφησης των νέων σας κομματιών;

 

Γιάννης: Προτού μπούμε στο Studio , ο βασικός στόχος της μπάντας ήταν να κρατήσουμε τις παλιές μας ρίζες , το γνήσιο Old School Thrash Death Metal που λένε με τα σημερινά δεδομένα όμως. Παρότι ο Ντένης είχε συνεχίσει την καριέρα του με τους Acid Death και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν άλλα ακούσματα στο συγκρότημα. Οπότε θέλαμε να δώσουμε τον Old School χαρακτήρα μας αλλά με την οντότητα και την επιθετικότητα του τώρα. 

Τα ντραμς γράφτηκαν σε άλλο Studio, ενώ οι κιθάρες, το μπάσο και τα σόλο γράφτηκαν στο Studio του Ντένη πράγμα που βοήθησε πάρα πολύ την μπάντα έτσι ώστε όποτε χρειάζεται να βρισκόμαστε άμεσα και εκεί ξενυχτούσαμε  για τις ηχογραφήσεις. Βέβαια φωνές, παραγωγή και Mastering πραγματοποιήθηκαν στο Studio του Σάββα Μπετίνη (Acid Death).

 

Rock Da Vinci: Και μετά πηγαίνατε και βλέπατε τον Εξορκιστή!


Γιάννης: Χαχχαχα έτσι ακριβώς! Ο Σάββας παρεμπιπτόντως είναι και πολύ καλός μας φίλος από την αρχή του συγκροτήματος , κάτι που ήταν και μεγάλο αβαντάζ στο να μας το φέρει εκεί που θέλαμε! Έριξε πάρα πολύ δουλειά και πιστεύω πως αυτό που θέλαμε να κάνουμε, το καταφέραμε.



Rock Da Vinci: Έχετε έναν κοινό παρανομαστή μεταξύ των Acid Death και Piranha, τον κιθαρίστα σας, τον Ντένη. Στο κομμάτι της ηχογράφησης μεσολάβησε καθόλου ο Σάββας Μπετίνης;

 

Γιάννης: Σαφέστατα, μας βοήθησε σε πολλά πράγματα!

Κώστας: και σε θέματα κιόλας περί της εταιρείας γιατί ήξερε πολύ καλά την 7Hard ο Σάββας για το τι θέλει.

Γιάννης: Ήταν το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που κυκλοφόρησε δίσκο μέσω της 7Hard , οι Acid Death οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους μέσω αυτής της εταιρείας. Ειδικά στο θέμα χειρισμού μίας εταιρείας και σε συμφωνίες μας βοήθησε πάρα πολύ ο Σάββας , όπως και με το θέμα του ήχου λόγο πείρας κυρίως σε κάποια ακούσματα που μας πρότεινε κιόλας για το πως να το τονίσουμε περισσότερο. Έχει μεγάλη πείρα και το'χει βάλει σαν στοίχημα ότι αυτό το Άλμπουμ θα το φτάσει εκεί που θέλουμε, την ένωση του παλιού και του καινούργιου ήχου, ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος και όταν τελείωσε του άρεσε πάρα πολύ και το δήλωσε κιόλας ότι είναι περήφανος για αυτόν τον δίσκο και ότι θεωρεί πως η δουλειά μας σε παραγωγή είναι από τις καλύτερες που'χει κάνει.


Rock Da Vinci: Αν δεν με γελάει η μνήμη μου, παλαιόθεν είχατε αναφέρει πως 2 κομμάτια σας θα ξανά ηχογραφηθούν, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο νέο σας πόνημα (Reborn & Rotten Mind). Τι σας οδήγησε στο να ηχογραφήσετε ξανά τα παλιά σας κομμάτια; Ήταν ας πούμε οι συνθήκες που σας ανάγκασαν η μία ανάγκη ύψιστης αναγνώρισης των υποφαινόμενων Singles?

 

Κώστας: Ναι!

Γιάννης:Ναι , κοίταξε το'χω ξαναπει ότι αυτός ο δίσκος , είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλο τον κόσμο που μας παρακολουθεί εδώ και 3 δεκαετίες. Θέλαμε να υπάρχει..

Κώστας: Μία σύνδεση!

Γιάννης: Μία σύνδεση....

Κώστας: Στον χρόνο... 

Γιάννης: Στον χρόνο , άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο δίσκος μας ξεκινάει με το κομμάτι Nuclear Disease , ένα κομμάτι που σε κάθε μας live το παίζουμε, ήταν το δεύτερο μας Demo από την αρχή της καριέρας μας και όνειρο μας ήταν να το κυκλοφορήσουμε μέσω κάποιου Label, παρόλα αυτά δεν το καταφέραμε τότε, μας δόθηκε η ευκαιρία τώρα, το ξαναγράψαμε , βάλαμε πάρα πολλά νεανικά σημεία , αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά το Gore στοιχείο του είναι αυτό που είχε παιχτεί τότε, ο ήχος του 90. 

Μετά ήταν να βγει κάπου στο 96,97 το "Reborn" σε δίσκο, κάτι που δεν έγινε ποτέ και από κει μας άρεσαν πάρα πολύ 2 κομμάτια , το Rotten Mind και το Reborn όπως είναι και το Endless Dream τα οποία ήταν Singles ακυκλοφόρητα. 

Αυτά τα Singles από το 95 και μετά τα παίζαμε συνέχεια στην καριέρα μας και σήμερα πλέον είναι και στον δίσκο μας, άρα έχουμε 4 κομμάτια που ήταν γραμμένα από το 94 και τα υπόλοιπα ήταν γραμμένα σήμερα , είναι ουσιαστικά ο δίσκος που δείχνει την πορεία των Piranha , μία ιστορική αναδρομή από την αρχή μέχρι και σήμερα και μία ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο που μας ακολουθεό από την αρχή της πορείας μας και τους καινούργιους φίλους που γνωρίζουν την δουλειά μας.

Κώστας: Εν ολίγοις , μπορείς να το δεις και ως μία βιογραφία 30 χρόνων.



Rock Da Vinci: Οι παλιοί οπαδοί σας , πως σας υποδέχτηκαν όσον αφορά το νέο σας Album και γενικότερα ποία είναι η ανταπόκριση που δεχτήκατε μέχρι στιγμής;


Κώστας: Κοίταξε η ανταπόκριση από τους παλιούς αλλά και από τους καινούργιους μας φίλους , είναι ότι το'χουν δεχτεί και το'χουν αγαπήσει. Φυσικά όλοι οι παλιοί καταλαβαίνεις ότι ζητάνε βινύλιο! Αυτό δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αυτήν την στιγμή, αλλά σαν θέμα δουλειάς , κομματιών και παραγωγής πήγε πάρα πολύ καλά και απ'ότι έχουμε ακούσει το ακούνε πολύ πολύ συχνά.


Rock Da Vinci: Πριν από 5 χρόνια , παρόλα αυτά κυκλοφορήσατε σε Βινύλιο Limited Edition την Demo Collection μαζί με τους Exhumation , Selefice , Danger Cross , Medieval Death και Acetic Voice μέσω της Floga Records. Κομμάτι σας σε βινύλιο είχε να κυκλοφορήσει παρεμπιπτόντως από το EP του 92 , το “Worlds Grave” μέσω της Θρυλικής Molon Lave. Που μου έκανε τρομερή εντύπωση που κυκλοφόρησε μονάχα σε 12άρι βινύλιο χρωματιστό. Πως αποφασίστηκε αυτό;


Κώστας: Μπράβο, ακριβώς!

Γιάννης: Τρία Βινύλια και Δύο CD. Δες τώρα τι γίνεται , Η μολών Λαβέ τότε είχε ένα κόλλημα με τα βινύλια, δεν ήθελε να βγάζει μαύρα βινύλια αλλά χρωματιστά, ήταν και μία περίοδος που πειραματίζονταν, σε τι χρώματα μπορεί να κόψει τα βινύλια και να τα κυκλοφορήσει και έτσι είχαμε αυτήν την πολυχρωμία στους δίσκους μας.


 

Rock Da Vinci: Εκείνη την ώρα φαντάζομαι νιώσατε νοσταλγία όταν πιάσατε το βινύλιο στα χέρια σας πριν 5 χρόνια έτσι δεν είναι;

 

Κώστας: Εντάξει , ξέρεις ήταν κάτι που για κάμποσο καιρό το'χαμε ξεχάσει πως είναι εδώ και 16 χρόνια στον πάγο ειδικά , δεν περιμέναμε να βγει κάποια δουλειά μας σε βινύλιο και σε Cd για να το ακούσουμε. Ήτανε κάτι ωραίο για εμάς και τόνωσε πιο πολύ την ιδέα της επανένωσης. 

Γιάννης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο που έκανε μία τέτοια κίνηση και στα παιδιά της Floga Records, ήταν μία εξαιρετική δουλειά.

Official Website: https://www.flogarecords.com/

Facebook: https://www.facebook.com/floga.records



Rock Da Vinci: Πως βλέπετε το κομμάτι της Καραντίνας και του Covid 19 , ποία είναι η γνώμη σας για όλο αυτό, σας έχει δέσει τα χέρια ουσιαστικά αυτό έτσι;

 

Γιάννης: Ναι φυσικά και μας έδεσε τα χέρια αυτό

Κώστας: Κοίταξε παρακολουθούμε γενικά όλο αυτό που γίνεται , την κατάσταση που ακούμε για τα κρούσματα κτλ. Ότι όλο αυτό είναι μία πανδημία , τηρούμε τους τύπους των ευθυνών εφόσον έχουμε αυτήν την ατομική ευθύνη. Πιστεύουμε ότι όλο αυτό θα σταματήσει σύντομα και να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στην καθημερινότητα μας, δεν θα κρατήσει για πάντα αυτό.

Γιάννης: Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση , η οποία δεν θα τελειώσει γρήγορα  δηλαδή τον επόμενο μήνα τελείωσε και θα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, θέλει τον χρόνο , θέλει ύψιστη ατομική ευθύνη και να προσέχουμε πολύ. Όσον αφορά τις συναυλίες ναι μας έχει δέσει τα χέρια στο να προωθήσουμε την δουλειά μας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άλλα εργαλεία όπου από κει την προωθούμε.


Rock Da Vinci: Το Live Streaming ας πούμε;

 

Γιάννης: Όχι δεν το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό αν και μας το προτείνανε θεωρούμε πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο προτιμάμε να δώσουμε προτεραιότητα σε σταθμούς , περιοδικά και ραδιόφωνα και μετά βλέπουμε. 

Αυτό όμως που μας βοήθησε πάρα πολύ ήταν τα εργαλεία προώθησης μας για παράδειγμα Bandcamp, Spotify, Apple κ.ο.κ 

Φαντάσου το "Arise From The Shadows" στην Αμερική έχει πάρα πολύ καλή ανταπόκριση και έχει τεράστιο αριθμό Streamings και είμαστε πολύ χαρούμενη για αυτό, βέβαια το Live Streaming πάντα είναι στο μυαλό μας ως μία λύση αλλά θα θέλαμε να'χουμε και μία επικοινωνία με τον κόσμο άμεση αλλά δεν έχουμε κάτσει ακόμα να σκεφτούμε πως θα το κάνουμε. 

Είμαστε μπάντα των live, γουστάρουμε ο κόσμος από κάτω να χτυπιέται και να δενόμαστε με τον κόσμο από κάτω, ενώ το να κάνουμε Live Streaming μπροστά σε 6 κάμερες είναι και λίγο άβολο είναι λες και δείχνουν live την πρόβα μας.

Κώστας: Κοίταξε αν ήταν να κάνουμε Live Streaming , θα το δεχόμασταν αν βρισκόμασταν στο επίπεδο μεγάλης μπάντας, δηλαδή μπάντες που ζουν από την μουσική, όπως οι Rotting Christ , Suicidal Angels κ.ο.κ Αλλά τώρα εμείς που έχουμε τις δουλειές μας και την μουσική την βλέπουμε σαν χόμπι. Δηλαδή το να κάνουμε Live Streaming μου φαίνεται λίγο παράξενο.

 

Rock Da Vinci: Υπό αυτές τις συνθήκες που ανεπαίσθητα σας έκανε ζημιά από την άποψη των συναυλιών , γιατί κακά τα ψέματα καθισμένος και Thrash Metal συναυλία δεν λέει. Πως σκοπεύεται να προωθήσετε το νέο σας δίσκο;

 

Γιάννης: Ακριβώς! Για αυτόν τον λόγο κυρίως ακυρώσαμε και πολλά live. Προς το παρόν όσον αφορά το θέμα προώθησης του δίσκου, ετοιμάζουμε να γυρίσουμε το βίντεο κλίπ του 2ου κομματιού μας , το Eternal Night για το οποίο ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά να το γυρίσουμε ούτως ώστε να'μαστε έτοιμοι και να'χουμε και μία οπτική.

Κώστας: Ένα οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Γιάννης: Να βγει και ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε πιο εύκολα την μουσική μας μέσα από τα Social Media , δείχνοντας και μία άλλη μας πλευρά. Το κομμάτι ουσιαστικά είναι μία ιστορία τρόμου , η οποία βασίζεται στο πως θα'ταν η μέρα αν δεν ξημέρωνε, τι θα συνέβαινε. Οπότε έχει να κάνει με μία οικογένεια που ξυπναει και διαπιστώνει πως δεν έχει σηκωθεί ο Ήλιος και βασίζεται σε πλάσματα που δεν κυκλοφορούσαν πολύ παλιά όταν υπήρχε ο Ήλιος. Οπότε προσπαθούμε να φτιάξουμε όσο πιο καλά γίνεται το Concept του βίντεο, τελειώσαμε με το Location και τώρα μένει να βρούμε τους πρωταγωνιστές του βίντεο που θα παίξουνε και ευελπιστούμε τέλη αυτού του μήνα να αρχίσουν τα γυρίσματα.


Rock Da Vinci: Παρόλα αυτά και ήθελα να σχολιάσω περί του Eternal Night , είχε σχολιαστεί και πολύ θετικά σε μία δισκοκριτική που σας έκανε το Metal Nuovo  και πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος καραγεωργίου

 

Κώστας: Ακριβώς, ναι από τον Κώστα γράφτηκε!

Γιάννης: Κοίτα το Eternal Night , είναι ένα κομμάτι που θυμίζει τους Piranha της παλιάς εποχής, είναι ένα από τα 5 καινούργια κομμάτια του δίσκου και έχει τα ατμοσφαιρικά και τα τεχνικά σημεία που είναι η σημερινή εκδοχή μας.


Rock Da Vinci: Darkness Descends από Dark Angel.

 

Κώστας & Γιάννης: χαχαχα!!!



Rock Da Vinci: Πάντως έτσι όπως πάμε , θα φτάσουμε σε σημείο να κινούμαστε όπως κάναν στην δεκαετία του 80 , να τρέχετε στους δρόμους για να πουλήσετε τον δίσκο σας και να κάνετε παζάρια γιατί αλλιώς πως θα ζήσετε, είναι και αυτό ένα μείζον ζήτημα , που ως επί το πλείστον προβληματίζεται πολύ έντονα την μουσική βιομηχανία , ιδίως τώρα που πολλές εταιρείες πάνε στο βρόντο , χάνονται πολλά λεφτά και κυρίως βλέπω ότι για μας τους νεολαίους πιθανόν να’ναι και ένα γύρισμα στον χρόνο όλο αυτό, το οποίο θα μας κάνει να κατανοήσουμε περισσότερο την αξία της μουσικής, όσο να’ναι κανένας δεν έμεινε Αλώβητος.

 

Γιάννης: Όχι κανένας δεν είναι αλώβητος. Κοίταξε είναι και μία μεγάλη δυσκολία για το εάν μπορούν να αντέξουν τα συγκροτήματα χωρις συναυλίες, Events , να μην μπορεί να πουληθεί το Merch του συγκροτήματος και γενικότερα υπάρχουν πολλά προβλήματα. Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά γίνονται μέσω Internet για την επιβίωση μίας μπάντας και για να'ναι έτοιμοι έτσι ώστε να μπορέσουν την επόμενη μέρα να παίξουν στα live.

Κώστας: Όσον αφορά την παλιά εποχή, εκεί είναι θέμα ποίος θα αντέξει το τρέξιμο χαχα.



Rock Da Vinci: Να υποθέσω πως στα πλαίσια προώθησης του δίσκου, πρώτος-πρώτος προορισμός η Θεσσαλονίκη σωστά; χαχα

 

Κώστας: Κοίτα σίγουρα 1ος προορισμός είναι η Ελλάδα χαχα!

Γιάννης: Ήταν να παίξουμε σε πολλά μέρη, Κόρινθο, Γιάννενα, Βόλο , Λάρισα, Αγρίνιο είναι δηλαδή μέρη που υπάρχουν άκρες αλλά λόγω των συνθηκών δεν μας επιτρέπουν οι συγκυρίες να παίξουμε.



Rock Da Vinci: Κατά τα άλλα ποία είναι τα Μελλοντικά πλάνα του συγκροτήματος; (Εκτός από το ότι είναι νωρίς για τον επόμενο δίσκο)

 

Γιάννης: Γράφουμε κάποια ριφάκια αλλά τα κρατάμε στην άκρη προς το παρόν. Θα αφοσιωθούμε στο βίντεο κλίπ, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε μέσα από τα Social Media και βέβαια ευελπιστούμε κάποια στιγμή να κάνουμε και κάποιο Event με περιορισμένο κόσμο , για να παρουσιάσουμε την νέα μας δουλειά. Τα πλάνα μας σίγουρα θα'ναι μόλις τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία , είναι να κάνουμε σε όσο πιο πολλά μέρη μπορούμε συναυλίες στην Ελλάδα.

Κώστας: Το θέμα είναι ποίος θα ξεκινήσει να παίζει πρώτος στα live χαχα!! Εκεί έχει φουλ τρέξιμο στον δρόμο!

Γιάννης: Μόλις τελειώσει η Πανδημία στο συναυλιακό τομέα θα γίνει χαμός, κάθε μέρα θα βλέπουμε από ένα Live , κατά κει το κόβω να πηγαινει το όλο ζήτημα.



Rock Da Vinci: οπότε εδώ θα πούμε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!!! χαχα παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας, καλή επιτυχία στο θέμα της προώθησης του 2ου πονήματος και φυσικά θα χαρώ πολύ για το αν σας φέρει ο δρόμος προς τα μέρη μας. Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης, ανήκει σε εσένα.

 

Γιάννης: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και εμείς Φάνη για το βήμα που μας έδωσες εσύ και η ομάδα σου!!!

Κώστας: Εννοείται και εμείς θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά, να πιούμε τις μπύρες μας και να γουστάρουμε σε κάνα live.

Γιάννης: Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε σένα και την ομάδα σου Φάνη και σε όλους γενικά όσους βιώνουν το Covid και όπως λέω πάντα, παιδιά κρατάμε γερά, να μείνουμε ζωντανή , υγιείς , να ακούμε Metal και θα συναντηθούμε αργά η γρήγορα!

Κώστας: Και φυσικά Stay Safe, Stay Metal!!!


Για το Rock Da Vinci,
Φαν βαλ Νουέβο






Σχόλια