Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Paul Williams (Leadfoot Productions): Χρεώνει θεατές που δεν έχουν εμβολιαστεί με εισιτήριο των 1000 δολαρίων

Στην προσπάθειά του να παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί εναντίον του ιού Covid-19, ένας διοργανωτής συναυλιών στη Florida των Η.Π.Α. αποφάσισε να διαχωρίσει τις τιμές των εισιτηρίων σε επερχόμενο punk φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, το αντίτιμο για τους εμβολιασμένους θεατές ανέρχεται στα 18 δολάρια, ενώ αυτό για αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν στα 999.99.

Η εν λόγω συναυλία, θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου στο St. Petersburg στη Florida, με το line-up της εκδήλωσης να περιλαμβάνει μπάντες όπως οι Teenage Bottlerocket, MakeWar και Rutterkin.

Σχολιάζοντας σε συνέντευξη του την πρωτοβουλία, ο υπεύθυνος διοργανωτής, Paul Williams (Leadfoot Productions), ανέφερε:

"Προσπαθούμε απλά να διεξάγουμε μια ασφαλή συναυλία. Ο κόσμος εκεί έξω οφείλει να πάει να εμβολιαστεί και να προστατεύσει την οικογένειά του, την κοινότητά του και φυσικά τους εαυτούς τους.

Θέλω να παρακινήσω τα νεαρά παιδιά που έρχονται στις συναυλίες να μην μείνουν αμέτοχα και να εμβολιαστούν, δίνοντας ένα κίνητρο".

Προς το παρόν, ο υπεύθυνος του Festival δήλωσε πως η ανταπόκριση είναι άκρως θετική, και πως αν και κανείς δεν έχει αγοράσει το εισιτήριο των 1000 δολαρίων, έχει δεχθεί Χλευαστικά σχόλια από άτομα που δεν συμμερίζονται/σέβονται την ανάγκη των εμβολιασμών , λέγοντας τα εξής:

"Φαίνεται πως το να ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του κόσμου είναι κάτι κακό σύμφωνα με ορισμένους. Μπορείτε όποιος θέλει να πληρώσει το αντίτιμο και θα έχετε τις ίδιες παροχές με τον υπόλοιπο κοσμο".

Δείτε το σχετικό Ρεπορτάζ της ABC Action News.



Σχόλια