Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Dirkschneider & The Old Gang: Ακούστε το νέο τους Single με τίτλο "Every Heart Is Burning"

Οι Dirkschneider & the Old Gang, το project που περιλαμβάνει στις τάξεις του, τα πρώην μέλη των AcceptUdo Dirkschneider (φωνητικά), Peter Baltes (μπάσο) και Stefan Kaufmann (κιθάρες) έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη single.

Το συγκρότημα, του οποίου το line-up ολοκληρώνεται από τον γιό του Udo, Sven Dirkschneider (drums), καθώς και τους Manuela Bibert (φωνητικά) and Mathias Dieth (κιθάρες). Προχθές έκαναν πρεμιέρα με το νέο τους κομμάτι "Every Heart Is Burning" , για το οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για το τρίτο δείγμα που παρουσιάζει το συγκρότημα, έπειτα από τα "Where The Angels Fly" και "Face of A Stranger" που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον προηγούμενο μήνα αντίστοιχα και θα συμπεριληφθούν σε ένα EP που θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή υπό την ονομασία "Arising" στις 27 Αυγούστου μέσω της AFM Records.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον τελευταίο δίσκο των U.D.O., είχαν συμμετάσχει ο Peter Baltes και ο Stefan Kaufmann, ενώ τον περασμένο Ιούλιο, ο Γερμανός Frontman και πρώην τραγουδιστής των Accept είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επανένωσης μαζί τους.

Απολαύστε το νέο τους κομμάτι.




Σχόλια