Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Dave Grohl: Δείτε το Trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί με τίτλο "What Drives Us"

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer ενός μουσικού ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Dave Grohl.

Πρόκειται για το "What Drives Us", το οποίο εξερευνά τη ζωή καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια των περιοδειών και συγκεκριμένα μέσα στα vans που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Στο ανερχόμενο Ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις από μια σειρά καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Flea, Lars Ulrich, St. Vincent, Ringo Starr, The Edge, Ian MacKaye, Steven Tyler, Mike Watt, Jennifer Finch (L7), Tony Kanal (No Doubt), Charlie Gabriel (Preservation Hall Jazz Band), Brian Johnson (AC/DC), Dave Lombardo (Slayer), Slash & Duff McKagan (Guns N'Roses).

Ο γνωστός μουσικός, καθώς πρόσφατα αποκάλυψε και την άφιξη του πρώτου του βιβλίου, σχολίασε τα εξής:

"Αυτή η ταινία είναι ένα δικό μου γράμμα αγάπης προς κάθε μουσικό που κάποτε όρμησε μέσα σε ένα παλιό βαν με τους φίλους του και τα άφησε όλα πίσω, έχοντας ως απλή ανταμοιβή το να παίξει μουσική. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απόπειρα να ρίξουμε φως στις παραμέτρους της DIY προσέγγισης του να φορτώσεις όλους τους φίλους και τα μουσικά σου όργανα πίσω και να ξεκινήσεις να οδηγάς, κατέληξε σε μια εξερεύνηση του γιατί; Τι είναι αυτό που μας δίνει κίνητρο και μας καθοδηγεί;"

Αυτός ήταν ο σχολιασμός του Dave Grohl όσον αφορά το ανερχόμενο ντοκιμαντέρ, απολαύστε το Trailer του "What Drives Us" , το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 30 Απριλίου.



Σχόλια