Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Paul "Hammy" Halmshaw για την καμπάνια που δημιούργησε στο JustGiving: "Έπειτα από μια ζωή μες την μουσική, αρρώστησα σοβαρά κατά τη διάρκεια του lockdown. Έμαθα πως πάσχω από κληρονομική διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια, η οποία είναι ανίατη".

Ο θρυλικός ιδρυτής της Peaceville Records, Paul "Hammy" Halmshaw διαγνώσθηκε με ανίατη ασθένεια. Ο ιθύνων νους της Βρετανικής Peaceville Records, σε ηλικία 56 ετών, αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα μέσω μιας σελίδας που δημιούργησε στο JustGiving, που στηρίζει καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης. 

Στην οποία μπορείτε να βρείτε εδώ και όπου μπορείτε να διαβάσετε τόσο λεπτομέρειες για την κατάσταση του Hammy όσο και να στηρίξετε οικονομικά την προσπάθεια του. Στην Εν λόγω Σελίδα αναφέρονται περιληπτικά τα εξής.

"Έπειτα από μια ζωή μες την μουσική, αρρώστησα σοβαρά κατά τη διάρκεια του lockdown. Έμαθα πως πάσχω από κληρονομική διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια, η οποία είναι ανίατη".

Ουσιαστικά, μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας, ο πρώην ντράμερ επιδιώκει να συγκεντρώσει χρήματα για να τροποποιήσει το δωμάτιο και το μπάνιο του σπιτιού του στο Yorkshire, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του. Η συγκεκριμένη πάθηση, έχει περιορίσει δραστικά τις κινήσεις και δραστηριότητες του περίφημου ιδρυτή.

Περαστικά και σιδεροκέφαλος Paul "Hammy" Halmshaw

Σχόλια