Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Burton C. Bell (Fear Factory , Ascension Of The Watchers) αναφορά προς τους Δύσπιστους της Μάσκας: "Επειδή αυτοί οι ανόητοι που τριγυρίζουν δεν προσπαθούν να παραμείνουν ασφαλείς, οι μουσικοί είναι αυτοί που θα πληγώσουν περισσότερο. Η μουσική βιομηχανία ήταν η πρώτη βιομηχανία που έκλεισε και θα είναι η τελευταία ανοιχτή."

 

Ο τραγουδιστής των Αμερικανών Fear Factory Burton Christopher Bell, έχει εκτοξεύσει ανθρώπους που είναι δύσπιστοι με τη μάσκα, λέγοντας ότι καθυστερούν την επιστροφή στην ομαλότητα για τους υπόλοιπους από εμάς.

"Ελπίζω ότι αυτή η ανοησία της πανδημίας θα τελειώσει γρήγορα και ελπίζω ότι ο καθένας κάνει το έξυπνο πράγμα και βοηθά όλους, ώστε όλοι να μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους σωστά", δήλωσε ο Μπελ στο The Underground Australia σε μια νέα συνέντευξη που επίσης αναφέρει το εξής: "Επειδή αυτοί οι ανόητοι που τριγυρίζουν δεν προσπαθούν να παραμείνουν ασφαλείς, οι μουσικοί είναι αυτοί που θα πληγώσουν περισσότερο. Η μουσική βιομηχανία ήταν η πρώτη βιομηχανία που έκλεισε και θα είναι η τελευταία ανοιχτή. Δεν είναι δύσκολο να φορέσεις μάσκα - ευκολότερο από το να φοράς παπούτσια."

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας, ο Μπελ επιβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχουν σχέδια για περιοδεία με τους Ascension Of The Watchers, για να προωθηθεί το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, "Apocrypha", που θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου μέσω της Dissonance Productions.

Επίσης στο The Underground Australia μίλησε για τον νέο δίσκο του άλλου συγκροτήματος του , τους Ascension Of The Watchers και το επερχόμενο και κατά σειρα τρίτο πόνημα τους με τίτλο "Apocrypha".

Ο Αμερικανός από το Texas Burton Bell ανέφερε Επίσης τα εξής:


"Προγραμματίζουμε εκπομπές όσο το δυνατόν νωρίτερα. Όλοι μιλούν τώρα ότι ο Σεπτέμβριος του επόμενου έτους είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει ξανά η κράτηση. Επομένως, η ερώτησή μου είναι όλες αυτές οι μπάντες που είχαν κάνει εκδρομές και τις ξαναπρογραμματίστηκαν για την άνοιξη, θα γίνουν τώρα; τα πράγματα αλλάζουν τους επόμενους δύο μήνες, ό, τι κι αν κάνουμε κράτηση μπορεί να προχωρήσει, ανάλογα με το κλίμα της πανδημίας. Αλλά, ναι, σκοπεύουμε να το περιοδεύσουμε και να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Βρισκόμαστε στη διαδικασία να βρούμε με ένα σχέδιο να κάνουμε μια ζωντανή ροή από το Court Colman Manor στην Ουαλία, οπότε προσπαθώ απλώς να καταλάβω πώς να το κάνω αυτό. Αλλά θα το κάνω να συμβεί. Είμαστε ακριβώς στα αρχικά στάδια προγραμματισμού. "


Δύο - Τρία Λόγια για τον επερχόμενο δίσκο των Ascension Of The Watchers



Το "Apocrypha" ηχογραφήθηκε στα Northstone Studios, με έδρα την ύπαιθρο της Νότιας Ουαλίας, συνδεδεμένο με το Court Colman Manor, το στούντιο που χτίστηκε από τα χέρια του διάσημου σόλο καλλιτέχνη του Ηνωμένου Βασιλείου Jayce Lewis χρησιμοποιώντας τους αρχαίους λίθους του μοναστηριού που κάποτε βρισκόταν εκεί.

Η δημιουργία του "Apocrypha" ήταν ένα ταξίδι δεκαετίας γραφής και ηχογράφησης, από την Καλιφόρνια, την Πενσυλβάνια, τη Νέα Υόρκη και την Ουαλία. Το 2018 το συγκρότημα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα crowdfunding PledgeMusic για να ξεκινήσει το έργο. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη εκστρατεία, συγκεντρώνοντας το 124% του στόχου τους, ο PledgeMusic πήγε στη διοίκηση, και τελικά κήρυξε πτώχευση. και με τη σειρά του, δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ κανένα από τα κεφάλαια που ανταποκρίθηκαν στο συγκρότημα. Ωστόσο, οι Ascension Of The Watchers επέμειναν να ολοκληρώσει το άλμπουμ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Bell απομακρύνθηκε από την επερχόμενη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ Fear Factory, λέγοντας ότι προέχει η κυκλοφορία των Ascension Of The Watchers.


Cover Art:





Σχόλια