Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Γιώργος Μαρουλής (Diviner - Guitar) στο Rock Da Vinci: "Είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτούμε την Κομοτηνή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε οτι έχουμε αρκετούς φίλους που περιμένουν να μας δουν εκεί κ το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ένα metal show άνευ προηγουμένου. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, πολύ δεμένοι σαν ομάδα, τα τραγούδια από το καινούργιο άλμπουμ ακούγονται καταπληκτικά live και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε νέο κ παλιό υλικό σε όσα περισσότερα μέρη γίνετε."



Στις 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Release Show των Diviner για την παρουσίαση του 2ου πονήματος τους με τίτλο "Realms Of Time" το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Στις 30 Νοεμβρίου θα μας τιμήσουν στην Κομοτηνή το συγκεκριμένο συγκρότημα και με αφορμή αυτό και τα μελλοντικά τους πλάνα μίλησαν σε μία σύντομη συνέντευξη μεταξύ των κιθαρίστα των Diviner , Γιώργο Μαρουλή ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις του Σάββα Παπαευαγγέλου για λογαριασμό του Rock Da Vinci.



Rock Da Vinci: Γιώργο Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο Rock Da Vinci. Πέρασαν μόλις κοντά 5 μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου κατά σειρά δίσκου σας με τίτλο "Realms Of Time", ποία είναι η Ανταπόκριση για το νέο σας πόνημα?

Γιώργος: Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής για το Realms Of Timeείναι φανταστική και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που αγκάλιασε με αυτό τον τρόπο την δεύτερη δουλειά μας. Το άλμπουμ έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από τα media σε Ελλάδα κ εξωτερικό και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Τόσο εμείς όσο και η εταιρεία μας είμαστε πολύ χαρούμενοι κ ελπίζουμε να παίξουμε σε όσα περισσότερα μέρη γίνετε εντός κ εκτός Ελλάδας και να μοιραστούμε το καινούργιο μας υλικό με παλιούς κ νέους φίλους.



Rock Da Vinci: Πως αισθάνεστε για το πρώτο Live στην Κομοτηνή και τι πιστεύετε ότι περιμένει ο κόσμος από σας?

Γιώργος: Είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτούμε την Κομοτηνή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε αρκετούς φίλους που περιμένουν να μας δουν εκεί κ το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ένα metal show άνευ προηγουμένου. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, πολύ δεμένοι σαν ομάδα, τα τραγούδια από το καινούργιο άλμπουμ ακούγονται καταπληκτικά live και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε νέο κ παλιό υλικό σε όσα περισσότερα μέρη γίνετε.



Rock Da Vinci: Πέρα από την Κομοτηνή που αλλού σχεδιάζετε να κάνετε promote το δίσκο σας?

Γιώργος: Ήδη έχουμε ξεκινήσει μία σειρά εμφανίσεων σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Έχουμε εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε Άρτα και Αγρίνιο, έχουμε την Κομοτηνή και συνεχίζουμε με τον καινούργιο χρόνο κ σε άλλες πόλεις, όπως επίσης συζητάμε κ διάφορες εμφανίσεις σε Ευρώπη από την ερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι.



Rock Da Vinci: Πως καταλήξατε στο όνομα “realms of time”?

Γιώργος: Το άλμπουμ καταπιάνεται στιχουργικά με διάφορα θέματα κ ζητήματα. Πολλά απο αυτά έχουν να κάνουν με εσωτερικές αναζητήσεις, άλλα με αυτά που αντιμετωπίζει ο καθένας στην καθημερινότητά του και άλλα με πιο μεταφυσικές καταστάσεις, με το σύμπαν τον χρόνο που κυλάει για τα πάντα γύρω μας. Θεωρήσαμε , λοιπόν, ότι ο τίτλος Realms Of Timeπερικλείει όλα αυτά γαι τα οποία γράφουμε κ καλούμε τους ακροατές μας να μεταφράσουν με τον δικό τους τρόπο.


Rock Da Vinci: Τι θα λέγατε σε κάποιον που θέλει να ψαχτεί στην Heavy Metal-Power Metal σκηνή?

Γιώργος: Εκτός απο τα μεγαθήρια αυτής της σκηνής που ακόμα είναι ενεργά βγάζοντας άλμπουμ και κάνοντας συναυλίες, υπάρχουν κ καινούργιες μπάντες που ξεκινάνε σε αυτό το χώρο και είναι άξια της προσοχής κάποιου που ψάχνετε σε αυτό το είδος της μουσικής. Οπότε η προτασή μας είναι να ψαχτεί κάποιος κ με τις πιο καινούργιες μπάντες, να ακούσει κ να αξιολογήσει κ να στηρίξει την προσπάθεια τους έμπρακτα. Ευτυχώς σήμερα έχουμε πληθώρα πληροφοριών στην διαθεσή μας μέσω του διαδυκτίου κ με λίγο ψάξιμο, μπορείς να ανακαλύψεις όλες αυτές τις καινούργιες μπάντες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη σκηνή. Ανοιχτά τα αυτιάλοιπόν κ στηρίξη στις μπάντες για να συνεχίσουμε όλοι να ακούμε την αγάπημενη μας μουσική.



Για το Rock Da Vinci,
Σάββας Παπαευαγγέλου


Σχόλια