Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Usurper: Οι 4 Άντρες με τα μαύρα από τον Βορρά κάνουν την δική τους σφετεριστική επίθεση με θράσος και METAL

Όταν βλέπετε τέσσερις άντρες ντυμένους στα μαύρα , σκέφτεστε το Black και όμως όχι φίλοι μου... Πρόκειται για μία μπάντα που θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει ως τον ορισμό της παλιάς κουλτούρας για το τι εστί Metal!!!

Mε έντονο θράσος , πολύ τόλμη και δυναμισμό κάπου μέσα στην μητέρα των μεταλάδων , βρίσκεται ένα συγκρότημα που απ' ότι φαίνεται όλα αυτά τα έχει και υποστηρίζουν πως πρόκειται για 100% Thrash Metal , ο λόγος για τους The Usurper.

Η Νεοσύλλεκτη Thrash Metal Mπάντα από την Θεσσαλονίκη , αυτόν τον Mήνα έκανε ποδαρικό από το πουθενά και απ' ότι φαίνεται στάθηκε η έκπληξη για να ξεκινήσει δυναμικά η παρουσία της Underground σκηνής.

Οι The Usurper είναι μία μπάντα που ξεκίνησε στα τέλη του 2023 , αποτελείται από 4 μουσικούς που έχουν προϊστορία στην Underground σκηνή της Θεσσαλονίκης και ιδίως ο Τραγουδιστής του συγκροτήματος , Νικόλας Νικολαϊδης που είναι και γνωστός από την πορεία του στους Astrarot.

Στις 5 Ιανουαρίου λοιπόν έκανε τεράστια θραύση ο Προπομπός του συγκροτήματος και συνάμα η σύσταση του μέσα από το Single "Usurper Attack" , κομμάτι δυναμίτης με επιθετικότητα και έντονα να φαίνεται το στοιχείο τόσο του Rock N Roll των Motorhead όσο και η φιλοσοφία που χρησιμοποιούσαν στα 80's στο Γερμανικό και Αμερικάνικο Thrash Metal. 

Μεγάλο σημείο αναφοράς για το 1ο τους Single , είναι ότι έχουν κάνει κάποιες μικροπροσθήκες στο ηχητικό κομμάτι καθώς έδωσαν βάση στο τεχνικό κομμάτι όσο όσο έτσι ώστε να βγει και λίγο πιο πιασάρικο!

Αποτέλεσμα? Να βγει ένα αποτέλεσμα που κίνησε πάρα πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου που κατάφερε να φτάσει το βίντεο στο Youtube εντός 3 εβδομάδων να ξεπεράσει τις 9.000 προβολές!

Ένα δυναμικό ξεκίνημα με έναν αρκετά ελκυστικό και In Your Face τίτλο και κυριολεκτικά πρόκειται για μία επιδίωξη απόκτησης της σκηνής και να πετύχουν με τόλμη , πυγμή και METAL ενώ στις 24 Μαϊου θα κυκλοφορήσει ο Debut δίσκος τους με τίτλο "Hell Breaks Loose" , αναμένουμε για το 1ο τους πόνημα έως τότε.

Μία τετράδα που απ' ότι φαίνεται θα απασχολήσει πολύ την Underground , ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!

Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση της βδομάδας που κάνει το Rock Da Vinci όπως και κάθε Κυριακή και με αυτήν αποχαιρετά τον 1ο Μήνα του 2024 , με γνήσιο , καθαρό , παραδοσιακό και 100% Thrash!!! 

Αυτοί είναι οι The Usurper και ντυμένοι στα μαύρα κάνουν την δική τους επίθεση με ντου και θράσος όπως παλιά!!!

Ακούστε το 1ο τους Single , "Usurper Attack"!


Social Media:

Facebook

Instagram

Bandcamp

Spotify

Σχόλια