Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Enemy Of Reality: Έρχονται στην Λάρισα στις 10 Φλεβάρη παρέα με τους High Voltage και τους Sebia


Οι Σάτυροι αναμένεται να Διηγηθούν άλλη μία ιστορία , στο Skyland της Λάρισας στις 10 Φεβρουαρίου. Ένας μαγικός κόσμος της μέταλ μουσικής έρχεται να δώσει ωραία νύχτα την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για την προώθηση του νέου τους δίσκου "Where Truth May Lie" , την αυλαία των Enemy Of Reality θα ανοίξουν οι High Voltage και οι Sebia.

Presale : 8 euro
Door : 10 euro
Φυσική προπώληση:
Snuff (Παπασταύρου 4)
Underground tales records (Πανός 12Α, 1ος)

ENEMY OF REALITY
Έχοντας τα τελευταία χρόνια διαγράψει μία διόλου ευκαταφρόνητη πορεία με παρακαταθήκη τις δεκάδες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό πλάϊ σε κάποια εκ των σημαντικοτέρων ονομάτων του ήχου που εκπροσωπούν,οι symphonic metallers Enemy of Reality θα επισκεφτούν Σάββατο 10 Φεβρουαρίου την Λάρισα , στα πλαίσια της προώθησης του τρίτου album τους "Where Truth May Lie", που κυκλοφορεί σε CD και limited edition βινύλιο, μέσω του Vinylstore, αλλά και ψηφιακά μέσω όλων των διαδεδομένων online streaming services.
Στην έκδοση βινυλίου περιέχεται αποκλειστικά και το τραγούδι "Την Πατρίδα M' Έχασα", που το συγκρότημα κυκλοφόρησε στις 19 Μαϊου 2021 ως φόρο τιμής στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (1916-1923).

Ο ήχος των Enemy of Reality είναι μελωδικός και επιβλητικός, έχοντας ως όχημά του την υπέροχα ευέλικτη φωνή της soprano Ηλιάνας Τσακιράκη, γνωστής και από τη πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “The Great Mass”, των Ελλήνων death metal pioneers, Septicflesh.
Το τρίτο, πολυανεμενόμενο album των Enemy of Reality 'Where Truth May Lie' διέπεται για άλλη μια φορά από μία ενιαία θεματική, μία άκρως σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου, φόβου, πάθους, εκδίκησης και οδύνης, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Εμφανής είναι και η μουσική εξέλιξη, μιας που αυτή την φορά γίνεται έντονη χρήση παραδοσιακών οργάνων όπως η Κρητική λύρα και ο αυλός. Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα των Enemy of Reality, είναι ιδιαίτερα πνευματικό και βαθιά συναισθηματικό.

Ακολουθήστε τους Enemy of Reality:

Μαζί τους οι HIGH VOLTAGE

Μια παρέα φίλων που ο καθένας έχει μια πορεία στα μουσικά δρώμενα στην διάρκεια των ετών μέχρι σήμερα, σμίγουν δημιουργώντας μια μπάντα που νοσταλγεί να παίξει pure hard rock 80s- 90s. Το πάθος έγινε πραγματικότητα παίζοντας covers αγαπημένων groups με groove διάθεση και πολύ ενέργεια επί σκηνής!

Οι Ηigh Voltage band αποτελούνται από τους:

Αlkistis Laskarelia : vocals
Alex Dinos : Guitar
Alex Mantziaras : Guitar
Achilleas Sakavos : Bass
Gregory Kechagias : Drums

Sebia

Οι Sebia είναι ένα Hard Rock / Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τους Νίκο Γαβαλά, Κωνσταντίνο Κυρίτση και Λεωνίδα Περιφάνη. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους, διαθέτοντας στην φαρέτρα τους το ντεμπούτο δίσκο τους με τίτλο Acceptance of Reality, που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου του 2023, έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού όπως και της εγχώριας underground Αθηναϊκής σκηνής. Με ποικίλες επιρροές, οι Sebia, έχουν δημιουργήσει ένα κόσμο μυθοπλασίας που μέσω των τραγουδιών τους προσπαθούν, να περάσουν τις απόψεις τους και τις κοινωνικό-φιλοσοφικές τους ανησυχίες αναμειγνύοντας τα είδη που τους εκφράζουν, δίνοντας μεγάλη βάση στον στίχο και την σημασία των λέξεων. Μέσα στο 2024 μάλιστα ετοιμάζουν την επίσημη παρουσίαση του ντεμπούτου τους, όπου αναμένουμε ενημέρωση για ημερομηνία και venue πολύ σύντομα. Τα μέλη της μπάντας:
Νίκος Γαβαλάς – Bass (BackingVocals)
Παύλος Κουναλάκης – Drums
Λεωνίδας Περιφάνη – Lead Vocals
Κωνσταντίνος Κυρίτσης – Lead Guitar
Στέφανος Σφαέλλος – Rhythm Guitar

Social Media





Σχόλια