Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Maneskin: Από φωτιά και σίδερο πέρασαν και από κει εκφράζουν όλο αυτό που έζησαν από Κουτσομπολιά και σχόλια μέσω του νέου τους Single όπου συμμετέχει και ο Tom Morello

Από τα πεζοδρόμιο και τους κεντρικούς δρόμους της Ιταλίας , σε μεγάλα Stage και χώρους όπου σε κάθε τους συναυλία καταλήγει σε Sold Out και από την αφάνεια κατέληξαν στην δόξα.

Αυτοί λοιπόν είναι η ιστορία που βίωσαν από το 2021 , την περίοδο που πραγματοποιήθηκε η Eurovision στο Rotterdam της Ολλανδίας , εκεί όπου οι Maneskin κατέκτησαν την κορυφή , λέγοντας ο ιθύνων νους της μπάντας , David Damiano το περιβόητο "ROCK N ROLL NEVER DIES"!!!

Από τότε κακουχίες , καταγγελίες , κουτσομπολιά για την σκηνική παρουσία των Ιταλών Πιτσιρικάδων , ενώ οι ίδιοι απλά αδιαφορούν και γεμίζουν Στάδια γεμάτα από πιτσιρίκια και έφηβους που αγαπάνε την μουσική που παίζουν οι Ιταλοί Rockers.

Όλο αυτό λοιπόν εκφέρουν και εκφράζουν με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα μουσικών φιλάθλων να τους ακούνε και να τους ακολουθούν , ειδικά από την στιγμή που έχουν αναγνωριστεί από τον ίδιο τον θρυλικό, Iggy Pop.

Πλέον άλλος ένας στόχος επιτεύχθηκε και αυτό αφορά βεβαίως την νέα επιτυχία των Ιταλών Rockers , ο λόγος για το κομμάτι που εκφράζει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι παθαίνουν οι Maneskin από τα κουτσομπολιά που κάνει η TV αλλά και ο τύπος σε ότι και αν κάνουν! 

Απολαύστε το νέο τους κομμάτι "Gossip" , το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο "Rush". Μεγάλο σημείο αναφοράς του κομματιού , είναι ότι συμμετέχει και o περίφημος , Tom Morello (Rage Against The Machine) που συμμετέχει και στο βίντεο κλιπ του νέου τους Single!!

"Enjoy Fellas And Just Get Your Fuckin' Life"!!!



Σχόλια