Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Enemy Of Reality: Επίσημα πλέον η πλήρης εικόνα της επερχόμενης κυκλοφορίας τους

Η Χρονιά του 2023 ξεκινάει δυναμικά καθώς τα νέα πάνε και έρχονται στον χώρο της Metal μουσικής. Σύμφωνα με αναφορές και προηγούμενα νέα , γνωρίζουμε ότι οι Enemy Of Reality βρίσκονταν εδώ και πολύ καιρό στο Studio για την ηχογράφηση που αφορά τον διάδοχο του εμβληματικού "Arakhne" , πλέον όχι μόνο ο νέος δίσκος είναι έτοιμος , αλλά θα κυκλοφορήσει μέσω του Vinylstore στις 24 Φεβρουαρίου. 

Ο δίσκος θα ονομάζεται "Where Truth May Lie" και θα βασίζεται για άλλη μία φορά στις πτυχές της Αρχαιοελληνικής ιστορίας!

Το εξώφυλλο είναι μία επιμέλεια της Thoth Graphics και φυσικά θα είναι διαθέσιμο σε φυσική μορφή την Ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η επιτυχία των Αθηναίων Symphonic/Power Metallers συνεχίζεται και φέτος ύστερα από μία θριαμβευτική εμφάνιση παρέα με τους The Silent Rage ανοίγοντας την Power/Symphonic Metal τριάδα (Sabaton , Epica , Blind Guardian) στο Release Athens 2022 , καθώς ύστερα από 2μιση χρόνια αδράνειας , έζησαν συναυλία χωρίς καθήμενους έτσι και φέτος , αναμένεται να κάνουν άλλο ένα μπαμ και είναι έτοιμοι να σημειώσουν το απόλυτο 3/3 πετυχημένων κυκλοφοριών τους!

Cover Art:


Tracklist:

01. Final Prayer

02. Downfall

03. At the Edge of Madness

04. The Vineyard Song

05. Serenade of Death

06. Ever-lusting

07. Tears of Echo

08. Long-forgotten

09. Deliverance

10. Goat-legged Deceiver

11. Baptised in Fire

Σχόλια