Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

O George Μελάς (Aherusia) στο Rock Da Vinci: "Ο φόβος κυβερνάει την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο Προμηθέας είναι μια πραγματεία κατά του φόβου"



«Ο φόβος κυβερνάει την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο Προμηθέας είναι μια πραγματεία κατά του φόβου»

Ενόψει του νέου δίσκου “Bacchus Epiphanies of the Crazy God” και του Golden R Festival στο Βόλο, ως Rock Da Vinci βρεθήκαμε στο Dawn Host studio των Aherusia, όπου βρεθήκαμε με τον Βορέα (Γιώργο Μελά) ιδρυτικό μέλος τους και αναπτύξαμε μία συζήτηση ευρέος φάσματος.

Από τον πέμπτο και έκτο δίσκο, που προσεχώς θα απολαύσουμε, μέχρι τη νέα θεατρική παράσταση, τις συναυλίες και τα φεστιβάλ, από τα γλυπτά του Παρθενώνα και τον Νόστο μέχρι τον έρωτα και την διχόνοια την εποχής μας, ταξιδέψαμε σε διάφορες θεματικές.

«Νόστος, τι είναι πατρίδα και οικογένεια μακριά από εθνικιστικές κορώνες, για κάποιον μπορεί να είναι μια αγκαλιά, για κάποιον ο εαυτός του, για άλλον να την ψάχνει»

Το φθινόπωρο θα μπει με τη νέα δουλειά, την οποία θα μπορέσουμε να απολαύουμε και σε θεατρική εκδοχή, όπως έγινε και με τον Prometheus: Seven Principles on How to Be Invincible.

Στην επέτειο των 20 χρόνων του Golden R Festival, που θα πραγματοποιηθεί από 8 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, όσοι είναι εκεί θα μπορέσουν να δουν τους Aherusia τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ.

«Ο έρωτας είναι η αέναη δύναμη, που ότι είναι γερασμένο το καταστρέφει και ότι είναι να γεννηθεί το βοηθάει να δημιουργηθεί. Είναι μία διαδικασία εξέλιξης, όπως η ελευθερία».

Για το Rock Da Vinci,

Συνέντευξη: Ελευθερία Ρηγοπούλου

Επιμέλεια Ερωτήσεων: Ελευθερία Ρηγοπούλου

Επεξεργασία βίντεο/Μοντάζ: Ελευθερία Ρηγοπούλου



Σχόλια

  1. Γιάννης Ρηγοπουλος1 Αυγούστου 2022 στις 4:23 μ.μ.

    Όλα αυτά τα παιδιά, όπως ο Γιώργος και άλλοι πολλοί διακατεχονται από μια ταπεινοτητα μια γνώση πολλών πραγμάτων και μια άποψη η οποία είναι αξιοζήλευτη. Την βγάζουν με τους στίχους και την μουσική τους και μας δείχνουν, έτσι απλά ότι υπάρχει ελπίδα. Δυστυχώς τα σκουπίδια της τηλεόρασης δεν αφήνουν αυτές τις φωνές να ακουστούν. Μπράβο στο περιοδικό που τους φιλοξενεί. Παιδιά συνεχίστε δυναμικά. Έστω και έναν Ν αλλάξετε είναι κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Comments