Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Rockwave Festival: Ο Κύβος Ερρίφθη , ανακοινώνουν το τελικό Line Up της μοναδικής βραδιάς

Πάει καιρός από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα η μία και μοναδική μέρα που θα διεξαχθεί φέτος το Rockwave Festival , που για 1η φορά θα πραγματοποιηθεί μονάχα μία μέρα και όχι δύο η τρείς όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια. Η διοργάνωση ανακοίνωσε τους θρυλικούς Social Distortion και από την άλλη τους επίδοξους Βέλγους Doom/Noise Metallers , Amenra οι οποίοι είναι υπεραγαπητοί στο Ελληνικό κοινό αλλά και σε αυτό της Ευρώπης δημιουργώντας ένα μεγάλο ρεύμα από λάτρεις του σκοτεινού ήχου!

Μαζί τους στην σκηνή , δεν θα μπορούσαν να παραληφθούν και οι μπάντες της Ελληνικής σκηνής ανακοινώνοντας 3 δυνατά ονόματα αντίστοιχα με το είδος και την περίσταση και αυτές είναι οι Allochiria οι οποίοι ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού επέστρεψαν στην μουσική δράση. Πέντε χρόνια πέρασαν μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους πονήματος με τίτλο "Throes" μέσω της AOP Records και έρχονται για να σκοτεινιάσουν την Αυλαία και να μας ταξιδέψουν στην ψυχοσύνθεση του μυαλού μας μέσα από την μάχη που γίνεται ανάμεσα σε κακές και καλές σκέψεις! Τα λέμε στην Μαλακάσα!

Ο Κροταλίας ήταν και είναι ένα από τα πιο ιστορικά είδη φιδιού (Crotalius Adamanteus) , έτσι και το περιβόητο Πανκ σχήμα έρχεται με τον Ελληνικό του στίχο και επιστρέφει στον δρόμο , προσπαθώντας με αυθεντικότητα να επιβιώσει στην Γη , ως "Ο τελευταίος άνθρωπος στην Γη" , με Dark Country ύφος και με Punk ύφος να τραντάξει το Terra Vibe ΠΑΙΞΤΕ ΠΑΝΚ!!! Έρχονται λοιπόν στην Μαλακάσα οι Αθηναίοι Punk Rockers με αλητεία , τρομερή διάθεση και υπόσχονται πολύ ιδρώτα προωθώντας όσο την τελευταία τους κυκλοφορία και φυσικά το νέο τους υλικό!

Τρείς μήνες μακριά από την επίσημη κυκλοφορία του κατά σειρά 3ου τους δίσκου με τίτλο "Slip Through The Cracks" , έρχονται στο Rockwave , καθώς σήμερα 3 Ιουνίου , θα κάνει πρεμιέρα ο προπομπός της επερχόμενης κυκλοφορίας τους , ονόματι "Muck & Cheese". Με αφορμή αυτό αλλά και με μπόλικο υλικό από το παρελθόν , έρχονται στο Rockwave για να προκαλέσουν ψυχεδέλεια , δροσιά και ατμόσφαιρα σε ένα Terra Vide , στο οποίο θα σηκωθεί σε όλους η τρίχα κάγκελο και είναι πανέτοιμοι και μάχιμοι να ζεστάνουν την αυλαία ως η μπάντα που θα ανοίξει το μονοήμερο Festival στις 22 Ιουλίου!

Σχόλια