Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Flames: Έγιναν τα πρώτα αποκαλυπτήρια για την νέα τους κυκλοφορία ύστερα από 26 χρόνια

Οι θρυλικοί Flames , καθώς ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου , επίσημα επιστρέφουν με νέο συμβόλαιο με την περιβόητη No Remorse Records , μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσει η επερχόμενη δουλειά τους με τίτλο "Resurgence" , του οποίου η κυκλοφορία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα την τελευταία μέρα του Απρίλη.

Ο Νέος δίσκος των Αθηναίων Thrash Metal Βετεράνων, Μιξαρίστηκε , ηχογραφήθηκε και επιμελήθηκε την παραγωγή του δίσκου , ο Bob κατσιώνης στα Sound Symmetry Studio , ενώ το Mastering ο Νάσος Νομικός.

Ο γνωστός Αθηναίος μουσικός/σκηνοθέτης σύμφωνα με δήλωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , με περηφάνια και μεγάλη τιμή ανακοίνωσε τα εξής:

"30 χρόνια πριν, καθόμασταν στο σαλόνι και βάζαμε τα "Nomen Illi Mors" και "Red Terror" και τα μαθαίναμε νότα-νότα στην κιθάρα, και σήμερα, σας παρουσιάζω το νέο άλμπουμ των ΘΡΥΛΙΚΩΝ FLAMES σε δική μου παραγωγή/μίξη και ηχογράφηση στο Sound Symmetry Studio!

Το πρώτο lyric video έρχεται το Σάββατο, και χαίρομαι πολύ που βοήθησα να ανάψει ξανά η φλόγα της παλαιότερης thrash metal μπάντας της Ελλάδος!"

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου , που θα κάνει και πρεμιέρα για Pre Order , ημερομηνία κυκλοφορίας κτλ. την τελευταία μέρα του Απρίλη, αφορά την ιστορία της μπάντας και ότι ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του Release Date , θα γυρίσουν και το 1ο τους επίσημο βίντεο κλιπ.

Το Εξώφυλλο είναι μία επιμέλεια της WyrmWalk.


Cover Art:

Tracklist:

1. Keeper of the Burning Flame

2. Resurgence

3. Crawl Beyond

4. Rotten Life

5. Murder Taste

6. War in Mind

7. The Crib

8. Mercy Denied

9. Shell Shocked (Western Front)

10. Yourself Unknown

11. H8red

12. Legend III (The Final War) (bonus track)

Σχόλια