Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Hydra: Το Stoner συγκρότημα της Ανατολικής Ευρώπης αποτελεί άρωμα Ελλάδας και μας ταξιδεύει σε Old School μονοπάτια

Η Ύδρα , το γνωστό νησί της Ελλάδας έχει και χάρη στο Stoner και συγκεκριμένα στην Πολωνία , εκεί όπου σπανίζει το Stoner/Doom να υπάρχει αλλά οι Hydra διαψεύδουν τις φήμες και παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο ονόματι "Beyond Life And Death". 

Οι Hydra πρόκειται για ένα συγκρότημα που κατάγεται από το Pleaszew , μία κεντρική πόλη της Πολωνίας και συνορεύει Νοτιοανατολικά με το Πόζναν. Ξεκίνησαν το 2020 , κυκλοφορώντας μέχρι στιγμής ένα Live Session Album και δύο Single , ενώ πριν από δύο μέρες κυκλοφόρησαν το κατά σειρά 2ο Full Length τους , όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι μέσω του Bandcamp. 

Κινούνται κυρίως σε ερεθίσματα όπως αυτά των Black Sabbath , Trouble , Windhand , Kyuss και ότι άλλο αφορά το Stoner/Doom , ενώ ο ήχος τους σου βγάζει μία ωραία αλητεία που θα μπορούσε κανείς να πει , ότι σε κάνει να νοσταλγείς εποχές που βρισκόσουν σε σκοτεινά μπαράκια με ποτά , τσιγάρα και Rock N Roll.

Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση της βδομάδας από το Rock Da Vinci , το νέο Album των Πολωνών Hydra "Beyond Of Life And Death" , το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της Piranha Music στις 18 Φεβρουαρίου 2022. 

Αν είστε λάτρης του είδους , της Καλτίλας και του Old School, θέλοντας να ακούσετε κάτι καινούργιο, τότε αυτό το πόνημα θα σας αποζημιώσει! Enjoy!!!

Find Hydra:

Beyond Life And Death (2022) https://hydra666.bandcamp.com/ https://piranhamusicpl.bandcamp.com/

HYDRA: 

Facebook: https://www.facebook.com/Hydraband666/ Instagram: https://www.instagram.com/hydra666off... Bandcamp: https://hydra666.bandcamp.com/

PIRANHA MUSIC:

Facebook: https://www.facebook.com/piranhamusicpl/ Instagram: https://www.instagram.com/piranha.music/ Bandcamp: https://piranhamusicpl.bandcamp.com/ Youtube: https://www.youtube.com/c/PiranhaMusic Others: https://linktr.ee/PiranhaMusic

Σχόλια