Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Live Report: Thrax Punks@WE (11/12/2021 , Θεσσαλονίκη)

"Άντε Γιούρια , γιούρια , Γιούρια , Γιούρια , Άντε και ο Χορός θέλει τραγούδια"

Πάνε περίπου τρείς μήνες από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν σε Μακεδονικό έδαφος και δε άλλο στην Βασίλισσα του Βορρά και των συναυλιών , την Θεσσαλονίκη. Ύστερα από μία δύσκολη περίοδο του πολιτισμού και με τις καρέκλες να "αποκλείουν" τον χώρο για να γλεντήσει ελεύθερα ο κόσμος , επιτέλους βγήκαν στον δρόμο για να ζήσουν τις συναυλίες όπως ακριβώς αρμόζει , έχοντας μέχρι στιγμής 5 στα 5 Shows Sold Out , μετά από την δυναμική τους εμφάνιση στον Βόλο , σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και στο μέρος που πραγματοποίησαν το πρώτο τους διαδικτυακό Live χωρίς κόσμο , στο WE με Full ψυχολογία και διάθεση στα ύψη.

Σε μία SOLD OUT συναυλία συναντήσαμε τους Thrax Punks στο WE στις 11/12/21, στα πλαίσια της πανελλαδικής τους περιοδείας "πανκοπανηγυροψυχεδέλεια"! Αυτή την φορά χάρη στην εξαιρετική διοργάνωση καταφέραμε να βιώσουμε τη συναυλία τους όπως ακριβώς αρμόζει , κοινώς? όρθιοι και χορεύοντας με αποτέλεσμα το Comeback τους να θυμίζει πιο πολύ γιορτή , παρά live!

Με ώρα προσέλευσης στις 20:30 και έναρξης στις 21:45, η πρώτη μας αντάμωση με τη μπάντα ήταν με μία εισαγωγή με την Θρακιώτικη Λύρα/Νταούλι του Γιώργου Σταυρίδη, πριν βγουν ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης στην γκάιντα/Τσαμπούνα και ο Πάνος Γκίνης στην ηλεκτρική κιθάρα και λάβουν θέσεις παίζοντας όλο το ομώνυμο Debut τους , όσο και το EP τους , ενώ δεν έλλειψε η διασκευή τους στο εμβληματικό "Καταναλώστε" των Βανδαλούπ!

Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, καθώς τόσο το πλήθος όσο και οι περίφημοι Πανκοτρελάρες του Έβρου είχαν έρθει με όλη την καλή διάθεση και μπόλικη ενέργεια για χορό και τραγούδι. Τριγύρω μόνο χαμόγελα και χειροκροτήματα, ενώ προς το τέλος της συναυλίας δεν μπορούσε να λείψει και ένα Mosh Pit γιατί ως γνωστόν "Συναυλία χωρίς πανικό , είναι σαν το φαΪ χωρίς αλάτι!".

Και κάτι που μου έκανε αρκετή εντύπωση: δε θυμάμαι την τελευταία φορά ίσως να ήταν και η πρώτη που είδα τόσο λίγα κινητά να βγάζουν βίντεο. Ο κόσμος επιτέλους επέλεξε να δει μία συναυλία μέσα από τα ίδια του τα μάτια!

Προτού κατευθυνθούν για Σέρρες λοιπόν, είχαμε συνολικά ένα εκρηκτικό λάιβ το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω, δεδομένου ότι τελευταία φορά τους είδα τον Ιούλιο του 2020 στο Long Beach Festival!

Η Θεσσαλονίκη ήδη ανυπομονεί για την επόμενή μας συνάντηση!

Επόμενοι προορισμοί της καταιγιστικής περιοδείας τους , είναι στις 14 Δεκεμβρίου η Δράμα , στις 15 η Καβάλα , στις 16 η Ξάνθη , στις 17 η Κομοτηνή , 18 η Αλεξανδρούπολη και τέλος η Ορεστιάδα στις 19 Δεκεμβρίου έχοντας μαζί της ως συνοδό την Made Of Stone Productions!

Για να πάρετε μία γεύση από το τι έγινε στην εμφάνιση τους στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο που μας πέρασε , πατήστε εδώ

Setlist:

Μπαιντούσκου

Αγ.Μαρίνη

Κουκουνούδα

Μασκαράς

Λουλούδια

Βασιλικούδα

Δέντρο

Κόνιαλι A & B

Ψες ειδιά

Κοίτα με

Μαργούδι

Ικαριώτικος

Αυγερινός

Που σουν Εψές

Τσιρτσιλιάγκους

Βάκχες (πρωτότυπη μουσική για αρχαία τραγωδία)

Καταναλώστε (Βανδαλούπ)

Μιλήσω

Γιούρια

Για το Rock Da Vinci,

Χρήστος Π. Αθαναηλίδης.

Photos Here:








































Σχόλια