Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Rusty Cadillac: Το συγκρότημα που με την μουσική του δημιουργεί ατμόσφαιρα σκοτεινού Bar

Αστικό τοπίο, τζάμια θολωμένα απο την υγρασία, γρήγοροι ρυθμοί, αγχος, υποχρεώσεις, αμυντικοί μηχανισμοί, περιορισμοί, διχασμός, ανησυχίες. Ασπασμοί δευτερολέπτου και ξάφνου ένα κλείσιμο ματιού. Σε ποιον απευθύνεται;

Όλα σιωπούν μόλις ακούς τη μουσική που σε εκφράζει..

Για αυτό, θα μιλήσουμε και σήμερα! Συγκεκριμένα για ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2012, από τον τραγουδιστή Δημήτρη Αδαμίδη και τον κιθαρίστα Μανώλη Παπαγιάννη. Πλέον, το σχήμα συμπληρώνουν ο Νικόλαος Λιάκος στο μπάσο και ο Δήμος Δημητριάδης στα τύμπανα. Και κάπως έτσι συστήνουμε τους Rusty Cadillac.

Πρόκειται για το πρώτο LP του συγκροτήματος που αποτελείται από 8 δικές τους συνθέσεις, σε ύφος Heavy Blues/Rock. Τι νοσταλγία!!

Θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή (digipack) τον Νοέμβριο του 2021 και μέσα στο Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ας υποθέσουμε πως κάθεσαι σε ένα σκοτεινό μπαρ και ξαφνικά ακούς το τραγούδι "Six Years" ή το "on the road" των Rusty Cadillac. Έχουν ενσωματώσει τόσο όσο τη νοσταλγία μας για τα Blues στην heavy rock, κρατώντας την ισορροπία με κάποια καθαρά κιθαριστικά μέρη. Καταλαβαίνεις πως είναι μια σύγχρονη μπάντα, εκτός και αν ακούσεις πρώτα το ''Bloody cocaine''. Είναι το τραγούδι που σίγουρα με ταξίδεψε στο χρόνο! Μπορείς λοιπόν, πριν ακόμη τους ακούσεις, να πάρεις μια ιδέα για το τι εκπροσωπούν. 

Με τον δίσκο τους με τίτλο ''My only sin'' έρχονται αντιμέτωποι, τουλάχιστον στιχουργικά, με ερωτήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Το τώρα και την ύπαρξη.

Πόσα προσωπεία φοράει και πόσα ακόμη αλλάζει για να ανταπεξέλθει στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις; Έρχεται μέσα από το σκοτάδι του να φωτίσει τα πάθη του, τις εξαρτήσεις, τις αδυναμίες του, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά αδιέξοδοι δρόμοι. Δρόμοι για τους οποίους μάχεται ελπίζοντας μέσα από τις ήττες του να κερδίσει ευκαιρίες, γνώση, χρήμα, αγάπη, έρωτα, ισορροπία, εξέλιξη και να φτιάξει αναμνήσεις. Τι και αν βρίσκεται μόνος του απέναντι σε αυτή τη μάχη; Τι και αν παλεύει με όσα έχει και όσα δεν έχει; Η λύτρωση από την αμαρτία, τη μιζέρια που κατακλύζουν τη ζωή του γίνεται ο σκοπός του. Το όνειρό του γίνεται ο σκοπός του.

Χρειαζόμαστε διεξόδους, αντίδραση και σύγκρουση ακόμη και με τον εαυτό μας για να συνεχίζουμε. Και μέσα από την δημιουργία, βρίσκουμε όλες τις απαντήσεις. Αφήνω λοιπόν την "εξερεύνηση" επάνω σας!

Cover Art:

Track list:

1. Six Years
2. Lock ‘n’ Load
3. Lions Survive the Ring
4. On the Road
5. Bloody Cocaine
6. Pick Up The Pieces
7. Tennessee Hero
8. Second Chance
 

Credits:

Παραγωγή-Μίξη: Ανδρόνικος Τρούκης (Fall in Session Studios, Shellac Recording Studios), 

Ηχογράφηση φωνητικών: John Jeff Touch (WA Records), 

Μastering: Ανδρόνικος Τρούκης (Shellac Recording Studios), 

Artwork & Graphic Design: Βασίλης Γκογκτζιλάς.

Για το Rock Da Vinci,

Jo Ghost

Find Rusty Cadillac:

Facebook: https://www.facebook.com/RustyCadillacOfficial

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCpsqMRL_xtAdMkmyEe-AqBQ

Σχόλια