Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατηγορείται για Παράνομη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο σε σεξουαλικού περιεχομένου Sites

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε ύστερα από την μεγάλη αποκάλυψη που έγινε μέσω της καταγγελίας της κατά δύο χρόνων πρώην συντρόφου του , για παράνομη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σε διάφορα Site Αυθαίρετα με αποτέλεσμα ύστερα από την κατακραυγή των Social Media η παραγωγή να αποφασίζει να τον "Εξορίσει" από το Ράδιο Αρβύλα οριστικά! 

Τον Φλεβάρη του 2022 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για το συγκεκριμένο συμβάν , ενώ συνάμα ο Θεσσαλονικιός Ραδιοφωνικός παραγωγός δημόσια ζήτησε "Συγνώμη" για την πράξη του δημόσια στο "Το Πρωινό" του Αντ1.

Πηγή Ενημέρωσης: In.gr Cnn.gr In.gr

Μεγάλο σημείο αναφοράς είναι πως οι αποκαλύψεις αλλά και οι αναφορές προς το πρόσωπο του , δεν έχουν τέλος και συνεχίζονται ενώ κάνουν λόγο για κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης , ακόμη και πράξεις εκφοβισμούς είχαν αναφερθεί σε αναφορές μέσω των Social Media! Ξέσπασε επίσης η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή η οποία ανέφερε για τον γνωστό Ροκ παραγωγό μέσω του Twitter το παρακάτω Post , Δείτε το.

Σχόλια