Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Dagoba: Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της επερχόμενης κυκλοφορίας τους με την συνοδεία του νέου τους κομματιού

Ήταν Απρίλιος του 2021 , με το Lockdown και την Πανδημία να Αλωνίζει σε μέγιστο βαθμό παγκοσμίως και η περίοδος όπου οι Dagoba ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον διάδοχο του "Black Nova"! 

Καθώς ανακοίνωσαν την "μεταγραφή" τους σε άλλο Label και συγκεκριμένα από την Season Of Mist , πήγαν στην Napalm Records , o Shawter είχε ανακοινώσει μέσω του Live Streaming του στο Instagram ότι ξεκίνησε την παραγωγή για την επερχόμενη κυκλοφορία τους , στο προσωπικό του Studio , τα Eagle Black Studio. 

Ο επερχόμενος (και συνολικά 8ος) δίσκος τους θα ονομάζεται "By Night" όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 και πρόκειται για ένα αρκετά Γκρουβάτο αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο (Modern Metal) Album! 

Αναμένουμε , έως τότε πάρτε μία γεύση από το δεύτερο δείγμα της επερχόμενης κυκλοφορίας τους , ονόματι "The Last Crossing" , το οποίο διαδέχεται τον προπομπό "The Hunt" , απολαύστε το και νιώστε την πραγματικότητα που βρίσκεται ένα βήμα πριν την Ψηφιακή εποχή! 

Μεγάλο σημείο αναφοράς , είναι ότι μέσα στο 2022 , ανακοίνωσαν την περιοδεία τους μαζί με τους Infected Rain , ένα αχτύπητο Modern Metal δίδυμο υπόσχεται μία εξαίσια περιοδεία!

Pre Order: https://napalmrecords.com/english/dagoba

Cover Art:

Tracklist:

01 Neons

02 The Hunt

03 Sunfall

04 Bellflower Drive

05 On the Run

06 Break

07 City Lights

08 Nightclub

09 Summer's Gone

10 The Last Crossing

11 Stellar


Σχόλια