Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Venom Prison: Ανακοίνωσαν την άφιξη του διάδοχου του "Primeval" συνοδευόμενη από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Bloodstock Festival 2021

Οι Venom Prison ανακοίνωσαν την άφιξη του επόμενου δίσκου τους το οποίο θα ονομάζεται "Erebos" και θα κυκλοφορήσει μέσω της Century Media Records στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Ο δίσκος, θα διαδεχθεί το περσινό "Primeval", που αποτελούνταν σχεδόν εξ' ολοκλήρου από επανηχογραφήσεις των δύο πρώτων EP της μπάντας, και το εμβληματικό "Samsara" του 2019.

Την παραγωγή του δίσκου θα αναλάβει ο Scott Atkins των Stamping Ground και συνεργάτης των Cradle Of Filth.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η frontwoman του σχήματος, Larissa Stupar είχε δηλώσει πως θεματικά το άλμπουμ ανοίγει ένα νέο κύκλο για το συγκρότημα και θα επικεντρώνεται στο ζήτημα της φυλάκισης, αντλώντας έμπνευση από μια σειρά από κοινωνικά ζητήματα.

Το εξώφυλλο είναι μία εικαστική δημιουργία του Eliran Kantor για τον δίσκο, με το πρώτο single να αναμένεται σύντομα , έως τότε όσοι δεν τους γνωρίζετε , πάρτε μία γεύση από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Bloodstock Festival 2021 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου.

Cover Art:


Σχόλια