Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Heavy Metal Parking Lot: Ανακοινώνεται η επετειακή κυκλοφορία μέσω της HMPL35 για τα 35 χρόνια κυκλοφορίας του Ντοκιμαντέρ

Στις 20 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν 35 χρόνια από την πρεμιέρα του θρυλικού πλέον 16λεπτου ντοκιμαντέρ "Heavy Metal Parking Lot" με παραγωγούς τους John Heyn και Jeff Krulik, οι οποίοι είχαν όπως αποδείχθηκε την τρομερή ιδέα να πάρουν συνεντεύξεις από νεαρούς και νεαρές πριν από συναυλία που έδωσαν οι Judas Priest.

Τόπος του εγκλήματος ήταν ο περιβάλλων χώρος του Capital Centre στο Maryland, στα σύνορα με την πρωτεύουσα Washington, και χρόνος η 31η Μαΐου του 1986.

Το τελικό αποτέλεσμα περιλάμβανε μεγάλο μέρος της cult εικόνας που έχει επικρατήσει για την δεκαετία του '80 και τους οπαδούς της heavy metal μουσικής που κατά καιρούς, έχουν εκφράσει εγκωμιαστικά σχόλια για το ιστορικό φιλμ καταξιωμένοι μουσικοί όπως οι Rob Halford, Glenn Tipton, K.K. Downing και Dave Grohl.

Για την ιστορία, αντίστοιχες εικόνες από την χώρα μας διασώζονται σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης πριν την ιστορική πρώτη συναυλία των Iron Maiden στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με αφορμή την 35η επέτειο του ντοκιμαντέρ, διατίθενται μέσω της σελίδας HMPL35 διάφορα αναμνηστικά με σχετικά στιγμιότυπα που έγραψαν ιστορία, καθώς και το 16λεπτο φιλμ μέσω της πλατφόρμας Vimeo.

Η έκδοση του "Heavy Metal Parking Lot" σε DVD διαρκεί περισσότερο δύο ώρες, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων συνεντεύξεις από τους δημιουργούς και ακυκλοφόρητα πλάνα.



Σχόλια