Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

David Bowie: Ύστερα από 20 χρόνια ανακοινώνεται επίσημα η κυκλοφορία του "Toy"

Το περιβόητο χαμένο άλμπουμ του θρυλικού David Bowie από το 2001, ονόματι "Toy", πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα και θα περιέχεται στην συλλογή "David Bowie 5. Brilliant Adventure (1992-2001)", το πιο πρόσφατο μέρος των επετειακών box set που θα διατρέχουν όλη την καριέρα του εμβληματικού μουσικού.

Το εν λόγω άλμπουμ, που περιέχει επανεκτελέσεις πρώιμων κομματιών του μουσικού από την χρονική περίοδο 1964-71, προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως ο διάδοχος του "Hours..." του 1999, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη.

Σημειώνεται πως κάποιες εκδόσεις του "Brilliant Adventure" χωρίς το "Toy" θα κυκλοφορήσουν στις 26 Νοεμβρίου, με τον δίσκο να αποκαλύπτεται, όπως και οι πλήρεις εκδόσεις της συλλογής που θα περιλαμβάνουν τρία CD ή 6 δεκάιντσα βινύλια, στις 7 Ιανουαρίου 2022, μια ημέρα πριν τα γενέθλια του θρυλικού καλλιτέχνη.

Η αποκάλυψη της κυκλοφορίας του άλμπουμ συνοδεύτηκε και από τη δημοσιοποίηση της radio edit εκδοχής του "You’ve Got A Habit Of Leaving", ενώ επιπρόσθετα, η συλλογή θα περιέχει βινυλιακές εκδόσεις των δίσκων "Black Tie White Noise", "The Buddha Of Suburbia", "1. Outside", "Earthling" και "Hours…", ένα σκληρόδετο βιβλίο, ένα δίσκο b-sides και singles που έμειναν εκτός δίσκου, κ.ά..

Απολαύστε το κομμάτι "You've Got A Habit Of Leaving" σε μία Radio Edit έκδοση.



Σχόλια