Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Till Lindemann: Αντιμέτωπος με τις Ρωσικές αρχές καθώς συνελήφθη για παράνομη πραγματοποίηση συναυλίας χωρίς την εφαρμογή μέτρων μαζί με τον Manager του

Shock προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Site Summa Inferno, ο γνωστός και μη εξαιρετέος frontman των RammsteinTill Lindemann συνελήφθη στη Ρωσία με την είδηση να αναφέρει πως οι αρμόδιες αρχές τον προσέγγισαν στο ξενοδοχείο όπου και τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Το συμβάν θεωρείται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, πως σχετίζεται με την απόφαση του μουσικού να εμφανιστεί με την προσωπική του μπάντα στο Maklarin For Homeland festival την Κυριακή, του οποίου η διεξαγωγή είχε ακυρωθεί ως μη ασφαλής στα πλαίσια των μέτρων προστασίας που έχει επιβάλλει η χώρα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Σημειώνεται επίσης πως ο manager του Γερμανού μουσικούς, Anar Reiband, έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες καθώς οι Ρωσικές αρχές θεωρούν πως αν και κατά την είσοδό του στη χώρα είχε δηλώσει τουρίστας, στην πραγματικότητα ήταν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση του συμβάντος από την πλευρά του γνωστού τραγουδιστή, αλλά είναι φανερό σύμφωνα με υλικό που βγήκε στο φως μέσα από το Metalsucks.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρχικά τη συναυλία με τα ανάλογα μέτρα προστασίας, αλλά εν τέλει ολόκληρο το φεστιβάλ ακυρώθηκε.

Δείτε το σχετικό Ρεπορτάζ.





Σχόλια