Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

MammothFest: Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Band Contest


To MammothFest ανακοίνωσε τους Νικητές που θα εμφανιστούν στο Τριήμερο Festival στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης και είναι οι εξής μπάντες:

Στις 9 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Θεσσαλονικείς Friendzone ως Opening Act

Στις 10 Ιουλίου οι Bad Habits από την Αθήνα

Στις 11 Ιουλίου οι Περίφημοι Ira Deorum από την Αλεξανδρούπολη

Ας πούμε δύο τρία λόγια για τις μπάντες που θα είναι ως Openings στην κάθε ημέρα

Friendzone:

Στις 11 Ιουνίου πραγματοποίησαν την 1η τους Live εμφάνιση σε ένα Festival της ΚΝΕ, για να παρουσιάσουν την Debut Full Length κυκλοφορία τους με τίτλο "Σ' Αυτήν Την Γειτονιά" έχοντας μαζί τους Βουκολική Διαταραχή , τους ΦΥΓΗ και τους Blues Sicks Tease. Πλέον έρχονται στις 9 Ιουλίου στην 1η μέρα του MammothFest , καθώς θα αναλάβουν να ανοίξουν την Αυλαία του Festival μαζί με τους The Noise Figures , Tuber , Naxatras , Acid Mammoth , Supermoon & Bonzai. See You On Akontisma!

Bad Habits:

Έξι παιδιά έρχονται για να δώσουν στην δημοσιότητα το νέο τους υλικό , καθώς βρίσκονται στα πλαίσια δημιουργίας του. Οι περίφημοι Rock N Rollers , Bad Habits έρχονται στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης στις 10 Ιουλίου για να ξεσηκώσουν τον κόσμο με πολύ χορό και πολύ Rock N Roll παρουσιάζοντας το νέο τους υλικό!

(Μαζί τους οι Chipper , Paranoid Reverb , Kemerov , The Dead Ends , Honeybadger , Nightstalker)

Ira Deorum:

Δεν υπάρχει άτομο που να ακούει Power/Epic Metal στην Θράκη και να μην γνωρίζει τους πολλά υποσχόμενους Ira Deorum. Η μπάντα των Αδερφών Αλχαζίδη (Σωτήρης & Μιχάλης) έρχονται ύστερα από έναν χρόνο , πίσω στην δράση. Τους γνωρίσαμε με την Νεφέλη Πουλίδου στην φωνή κι συγκεκριμένα από δύο εμφανίσεις, το Alexandroupolis Open Air 2019 και τους παρακολουθήσαμε στα τέλη Νοεμβρίου ανοίγοντας την σκηνή των Diviner μαζί με τους Θρακιώτες Hard Rockers Emerald στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων. Να αναφέρουμε επίσης ότι εμφανίστηκαν πέρσι τον Μάρτιο μαζί με τους Pyramid στο Κυβερνείο.

Πλέον με καινούργια τραγουδίστρια την Βάγια Αραμπατζή και νέο στυλ έρχονται στις 11 Ιουλίου για να βάλουν την δική τους επική πινελιά μέσα από την Οργή των θεών , με σκοπό να ανέβουν στο σανίδι και να τα σαρώσουν όλα! Μαζί τους θα είναι οι Sugar Factory , TDK και οι Halocraft ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί το 1ο Kavala Merch Of The Bands και η προβολή τελικού του UEFA EURO 2021 σε Γιγαντοοθόνη.

Επιλαχόντες για κάθε μέρα αντίστοιχα οι: Citrus BlossomWormhog & OYD 


Σχόλια