Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Coldplay: Let's Dance σε ρυθμούς Pop ακούγοντας το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Higher Power" και ας ταξιδέψουμε στο άπειρον μαζί με τους Εξωγήινους και τον περίφημο Αστροναύτη Thomas Pesquet

Οι Βρετανοί Πρωτευουσιάνοι, Coldplay μπαίνουν σε ρυθμούς Καλοκαιριού , δίνοντας στη δημοσιότητα το νέο τους single, έπειτα από την αναγγελία της άφιξης του πριν από μια εβδομάδα.

Το  "Higher Power", όπως ονομάζεται, αποτελεί συνεργασία του διάσημου σχήματος με τον γνωστό Σουηδό παραγωγό, Max Martin. Ο εν λόγω συνθέτης έχει συνεργαστεί με τους Backstreet Boys , ακόμη και με την γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια , Britney Spears , πράγμα που συνέβη στα τέλη των 90's (1998 - 2000)

Το video-clip , αποτυπώνει το συγκρότημα να παίζει το τραγούδι μπροστά σε διάφορα containers, ενώ δίπλα της χορεύουν ολογράμματα από υποτιθέμενα εξωγήινες φιγούρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το καινούριο κομμάτι έκανε πρεμιέρα μέσω μιας διαδικτυακής σύνδεσης με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ώστε, αυτή η εξωγήινη μετάδοση να φτάσει και στον Γάλλο αστροναύτη Thomas Pesquet που βρίσκεται επιβιβασμένος εκεί.

Η δημοσιοποίηση του τραγουδιού, ακολουθεί, ένα προς το παρόν μυστηριώδες, αλλά συναφές, project που αποκαλείται "Alien Radio" , ας το απολαύσουμε και ας αρχίσουμε μέσω αυτού του κομματιού , να χορεύουμε σε ρυθμούς Καλοκαιριού και να ταξιδέψουμε στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!



Σχόλια