Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Mikkey Dee (Ex - Motorhead): "Δεν βλέπω τον λόγο να μην συμβεί. Δεν κάνω κάτι αυτή την περίοδο με τους Scorpions, οπότε θα συμμετείχα μετά χαράς. Μιλάω ακόμα με όλους τους, είναι φοβεροί τύποι".

Ο πρώην ντράμερ των Motorhead, και νυν των Scorpions, Mikkey Dee, με πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμήθηκε την εποχή που ήταν μέλος των King Diamond.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο όπου παίζει την, κλασική, εισαγωγή στο περίφημο "Welcome Home" από το εμβληματικό άλμπουμ "Them".

Προλογίζοντας αυτή την εκτέλεση ο πρώην ντράμερ των Motorhead, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ανέφερε τα εξής:

"Είχα όλο αυτό τον καιρό πολλές αιτήσεις, αναφορικά με την εισαγωγή του "Welcome Home" που κάποτε συνθέσαμε με τους King Diamond. Δεν το θυμάμαι πολύ, αλλά είναι καλό και θα το παίξω. Μου το ζητάτε συνέχεια. Δεν είναι τόσο περίπλοκο, αλλά δένει τέλεια με το τραγούδι. Οπότε εδώ είμαστε, τσεκάρετε".

Πριν από τρεις μήνες, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο περίφημος Ελληνοσουηδός ντράμερ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για μια επανένωση της αρχικής σύνθεσης του θρυλικού συγκροτήματος του King Diamond, μέλος των οποίων ήταν το χρονικό διάστημα 1985-1989:

"Δυστυχώς ο αρχικός μας μπασίστας, ο Timi Hansen, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν εγώ στα τύμπανα, ο Andy LaRocque, ο Michael Denner και ο Pete Blakk στις κιθάρες, ο Hal Patino στο μπάσο, και φυσικά ο King Diamond. Για μία μόνο περιοδεία, να παίζουμε όσα ηχογραφήσαμε μαζί, από το "Fatal Portrait" ως το "Conspiracy". Θα ήταν μια πολύ διασκεδαστική και πετυχημένη περιοδεία.

Κάτι τέτοιο όμως είναι αποκλειστικά στο χέρι του King Diamond. Έχει επιπλέον και την επανένωση των Mercyful Fate αυτή την περίοδο. Δεν βλέπω τον λόγο να μην συμβεί. Δεν κάνω κάτι αυτή την περίοδο με τους Scorpions, οπότε θα συμμετείχα μετά χαράς. Μιλάω ακόμα με όλους τους, είναι φοβεροί τύποι".


Σχόλια