Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Joe Bonamassa: Μέσα από το νέο του κομμάτι "The Heart That Never Waits" αποκαλύπτει λεπτομερώς την άφιξη του νέου του δίσκου



Ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του single προπομπού "Notches", ο Joe Bonamassa αποκάλυψε όλες τις πληροφορίες του επόμενου δισκογραφικού του βήματος για το νέο Album ονόματι "Time Clocks" που θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου μέσω της J&R Adventures στη Βόρεια Αμερικής και της Provogue/Mascot Label Group στην Ευρώπη.

Σε παραγωγή του Kevin Shirley και Mixing του Bob Clearmountain, ο δίσκος περιγράφεται από τον βιρτουόζο ως ένας από τους πιο περιπετειώδεις της έως τώρα καριέρας του.

Τον επίδοξο κιθαρίστα θα πλαισιώνουν στο άλμπουμ οι μουσικοί Steve Mackey (μπάσο), Lachy Doley (πιάνο), Bunna Lawrie (didgeridoo), Bobby Summerfield (κρουστά), and Anton Fig (τύμπανα και κρουστά), μαζί με τις Mahalia BarnesJuanita Tippins, and Prinnie Stevens σε δεύτερα φωνητικά.

Ο blues καλλιτέχνης συνόδευσε την ανακοίνωση του διαδόχου του  περσινού "Royal Tea" με τη δημοσιοποίηση ενός καινούριου single μέσα από αυτόν.

Ακούστε το νέο του κομμάτι και νιώστε αλητεία με τον φημισμένο τρόπο που ερμηνεύει το οτιδήποτε , Enjoy!

Cover Art:

Tracklist:

1. Pilgrimage
2. Notches
3. The Heart That Never Waits
4. Time Clocks
5. Questions And Answers
6. Mind's Eye
7. Curtain Call
8. The Loyal Kind
9. Hanging On A Loser
10. Known Unknowns

Σχόλια