Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

The Ocean: "Είναι η αρχή μιας νέας εποχής για εμάς. Παλέψαμε με την αδράνεια του 2020 γράφοντας ένα σωρό καινούριο υλικό, και το αποτέλεσμα είναι πως έχουμε δύο νέα άλμπουμ να ηχογραφήσουμε όταν τελειώσουν οι εργασίες κατασκευής"

 


Η μουσική κολεκτίβα των The Ocean κυκλοφόρησε πέρσι το "Phanerozoic ||: Mesozoic / Cenozoic", ενώ ανακοίνωσε πως στις 25 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει ένα livestream όπου θα παίζει όλο το "Phanerozoic I" του 2018.

Με την ποιότητα των δύο τελευταίων τους δίσκων να επιβεβαιώνεται με τις παρουσίες τους στις καλύτερες κυκλοφορίες τόσο του 2018 όσο και του 2020, οι φίλοι των Γερμανών Sludge/Melodic Death Metallers έχουν να περιμένουν κάτι καινούριο από το γερμανικό συγκρότημα στο επόμενο διάστημα.

Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, βρίσκονται σε διαδικασία κατασκευής του προσωπικού τους studio και όταν αυτό ολοκληρωθεί θα ηχογραφήσουν το υλικό που έχουν συγκεντρώσει από το 2020 μέχρι σήμερα , αναλυτικότερα διαβάστε στην παρακάτω δήλωση τους.

"Έπειτα από περισσότερο από έναν χρόνο απουσίας από το να παίζουμε μουσική, είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να ξαναβρεθούμε να προβάρουμε και να παίξουμε ακόμα περισσότερο, επειδή έχουμε έναν νέο χώρο τον οποίο μεταμορφώνουμε στο προσωπικό μας στούντιο ηχογράφησης. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής για εμάς. Παλέψαμε με την αδράνεια του 2020 γράφοντας ένα σωρό καινούριο υλικό, και το αποτέλεσμα είναι πως έχουμε δύο νέα άλμπουμ να ηχογραφήσουμε όταν τελειώσουν οι εργασίες κατασκευής".

Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο για το livestream της 25ης Μαρτίου, ενώ οι The Ocean υπόσχονται να κάνουν κάτι και για το "Phanerozoic II" αν το εγχείρημα πάει καλά.


Δείτε επίσης:

Top 20 Albums του 2020

Σχόλια