Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Mick Jagger (Rolling Stones) για τα 150 χρόνια λειτουργίας του Royal Albert Hall: "Δίχως αμφιβολία το Royal Albert Hall είναι ένα από τα σημαντικότερα συναυλιακά venues του πλανήτη. Ενθουσιάστηκα που μου ζητήθηκε να απαγγείλω αυτό το εξαιρετικό χωρίο, στα πλαίσια της ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Tom Harper"

 


Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα video που εορτάζει τη λειτουργία 150 χρόνων του Royal Albert Hall. (29 March 1871 - 2021)

Σε αυτό, όπου την αφήγηση έχει αναλάβει ο, frontman των Rolling Stones, sir Mick Jagger, περιλαμβάνονται αποσπάσματα από εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως οι Bob Dylan, Jimmi Hendrix, Jethro Tull, Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival, Iggy Pop, The Who, κ.ά..

Συγκεκριμένα, στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε ο γνωστός Βρετανός, Mick Jagger, απαγγέλει ένα απόσπασμα από το "For Friends Only" του W.H. Auden, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί ως αλληγορία της απουσίας ζωντανών εμφανίσεων:

"Distance and duties divide us
But absence will not seem an evil

If it make our re-meeting
A real occasion. Come when you can:
Your room will be ready
"

Επιπρόσθετα, ο εν λόγω τραγουδιστής σχολιάζοντας την συμμετοχή του ανέφερε τα εξής:

"Δίχως αμφιβολία το Royal Albert Hall είναι ένα από τα σημαντικότερα συναυλιακά venues του πλανήτη. Ενθουσιάστηκα που μου ζητήθηκε να απαγγείλω αυτό το εξαιρετικό χωρίο, στα πλαίσια της ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Tom Harper".

Ο γνωστός σκηνοθέτης από την δουλειά του στα The Aeronauts, Wild Rose, This Is England '86 και Peaky Blinders, επισήμανε με τη σειρά του:

"Μου λείπουν απεγνωσμένα οι ζωντανές εμφανίσεις. Υπάρχει κάτι ηλεκτρισμένο και θεμελιωδώς ανθρώπινο σε αυτή την συλλογική εμπειρία. Το Royal Albert Hall είναι εκθαμβωτικό ακόμη και άδειο, αλλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι οι αναμνήσεις που περιέχει. Αυτό είναι ένα φιλμ που δεν εορτάζει απλώς το ένδοξο παρελθόν του, αλλά που μεταδίδει και ένα αίσθημα ανυπομονησίας αναφορικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον, στις προσδοκίες μας να παρευρεθούμε ξανά σε τέτοιες εκδηλώσεις".

Αυτά λοιπόν είναι που ανέφερε ο θρυλικός Frontman των Rolling Stones , περισσότερα απολαύστε το παρακάτω βίντεο που επισημοποιεί ότι αναμένεται κινηματογραφικό αφιέρωμα στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, έναν από τους μεγαλύτερους χώρους συναυλιών σε παγκόσμιο επίπεδο.



Σχόλια