Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Todd La Torre (Queensryche , Ex - Crimson Glory): Διαβάστε τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη Solo Debut δουλειά του

 

Ο καταξιωμένος και επάξια αντικαταστάτης του περίφημου Geoff Tale στους Queensryche , Todd La Torre επίσημα πλέον ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Debut Solo δίσκου του , όπου μίλησε αναλυτικά για το εν λόγω Album του στον Mike Brunn και το επεισόδιο 97. 

Ο Αμερικανός τραγουδοποιός από την Αγία Πετρούπολη της Florida έδωσε στην δημοσιότητα μία πλήρη εικόνα από την επερχόμενη Debut δουλειά του , η οποία θα ονομάζεται "Rejoice In The Suffering" που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου μέσω της Rat Pak Records σε μορφή CD, Βινυλίου και Κασέττας

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο δίσκο ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2020 σε συνεργασία με τον κιθαρίστα Craig Blackwell και έχοντας ως παραγωγό του επερχόμενου δίσκου τον Chris "Zeuss" Harris , για το επερχόμενο πόνημα του ο Todd σχολίασε ως εξής:

"Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι για τον κάθε Metal μουσικόφιλο σε αυτό το άλμπουμ. Αυτό το άλμπουμ είναι γεμάτο Γκρούβα, δυναμική, πυγμή και ουσία. Ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος."

Για τους ενδιαφέροντες περί του νέου δίσκου , μπορείτε να ακούσετε την παρακάτω συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες στο Youtube.



Cover Art:


Tracklist:

01. Dogmata
02. Pretenders
03. Hellbound And Down
04. Darkened Majesty

05. Crossroads To Insanity
06. Critical Cynic
07. Rejoice In The Suffering
08. Vexed
09. Vanguards Of The Dawn Wall
10. Apology

Bonus tracks (deluxe version only)

11. Fractured
12. Set It Off
13. One By One

Πριν από σχεδόν 1 βδομάδα Εγκαινιάστηκε το Δεύτερο σόλο Digital Single του , που θα περιλαμβάνεται στον αναφέρον δίσκο , απολαύστε το!




Σχόλια