Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

System Of A Down: Θα πραγματοποιήσουν στις 30 Ιανουαρίου ένα Livestream Show με στόχο να στηρίξουν τους Αρμένιους στρατιώτες που θυσιάστηκαν στον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ


Οι System Of A Down πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα ιδιαίτερο livestream show το ερχόμενο σαββατοκύριακο για έναν καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα με ρίζες από την Αρμενία, θα δωρίσει όλα τα έσοδα από το event στους συμπατριώτες στρατιώτες, οι οποίοι έχασαν τα άκρα τους ή υπέστησαν εγκαύματα στην μάχη κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ενώ ταυτόχρονα θα στηριχθεί και μια πρωτοποριακή μέθοδος για αποκατάσταση εγκαυμάτων μέσω laser.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, οι Αρμενοαμερικανοί Metallers, κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους κομμάτια ύστερα από δεκαπέντε χρόνια αδράνειας!

Μαζί με την ζωντανή πρεμιέρα ενός video για το καινούργιο κομμάτι "Genocidal Humanoidz", θα πραγματοποιηθεί και το livestream με αρκετούς καλεσμένους το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 7 AM ώρα Ελλάδας από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο YouTube. 






Σχόλια