Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Korpiklaani: Όχι 1ο , όχι 2ο αλλά το 4ο κατά συρροή Digital Single είναι γεγονός και ονομάζεται "Niemi". Αρχίστε χορό και ακούστε το με τα ηχεία στο κόκκινο

 

Οι τρελάρες μεταλοταβερνιάρηδες από την Φινλανδία , Korpiklaani κυκλοφορούν το 4ο κατά συρροή Digital Single ονόματι "Niemi" το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη δουλειά τους με τίτλο "Jylha" που θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast στις 5 Φεβρουαρίου 2021. 

Για το νέο Album ο ιθύνων νους Jonne Jarvela , αναφέρει πως ύστερα από το "Kulkija" , είχε ένα προαίσθημα ότι το επόμενο Album θα είναι σκληρότερο και γρηγορότερο που έχουν βγάλει στην καριέρα τους! Απολαύστε το.


 

Αναφορά στο νέο κομμάτι που σημαίνει Κάπα στα Φινλανδικά , ήταν έμπνευση από την εξής ιστορία.

"Λίμνη Bodom 1960, «Αιματηρή Πεντηκοστή». Τέσσερις νέοι, Irmeli Björklund, Anja Mäki, Seppo Boisman και Nils Gustafsson ήταν ο στόχος ενός δολοφόνου στο ταξίδι τους στο κάμπινγκ. Ο μοναδικός επιζών ήταν ο Nils Gustafsson, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Η καλοκαιρινή τριπλή δολοφονία στην πλευρά της λίμνης συγκλόνισε ολόκληρη τη Φινλανδία. Στην ιστορία, ο αφηγητής βρίσκεται σε ένα λιβάδι κοντά στη λίμνη περνώντας ένα καλοκαιρινό πρωί, όταν το περιβάλλον ζωντανεύει και ο αφηγητής ακούει την κλήση «Έλα στο τέλος του ακρωτηρίου, έχουν συμβεί τρομερά πράγματα». Όλοι όσοι άκουσαν την κλήση κατευθύνονται γρήγορα στο ακρωτήριο δολοφονίας Η ιστορία μεταφέρεται από στάσιμο χρόνο και στιγμιαία πορτραίτα της φύσης. Οι δολοφονίες της λίμνης Bodom παραμένουν άλυτες."

Σχόλια