Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Chevelle: Ακούστε το νέο τους κομμάτι και διαβάστε τις πρώτες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο τους

 


Το αμερικανικό Rock συγκρότημα από το Ιλινόϊ, Chevelle παρότι είναι 2 πλέον στο συγκρότημα, πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, επιστρέφουν δυναμικά και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον νέο και κατά συρροή 9ο δίσκο τους που θα ονομάζεται "Niratias (Nothing Is Real And This Is A Simulation)" και θα είναι διαθέσιμος στις 5 Μαρτίου.

Ο frontman της μπάντας, Pete Loeffler, δήλωσε για τον διάδοχο του "The North Corridor" τα εξής: 

"Στιχουργικά έχει πολύ διάστημα μέσα, αρκετό διαστρικό ταξίδι. Η προσπάθεια του Elon Musk να πάει στον Άρη, μου φάνηκε αρκετά συναρπαστική όταν έγραφα τους στίχους, που μπήκε αθόρυβα εκεί μέσα. Όπως βλέπετε και στο εξώφυλλο, υπάρχει ένα θέμα με το διάστημα.

Λατρεύω την ιδέα του κόσμου καθώς και τον Carl Sagan, τον Elon Musk και τον Neil deGrasse Tyson και όλους όσους βλέπουν μακριά και στο μέλλον. Το να φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη είναι το μέλλον, αν το καταφέρουμε. Είναι αστείο αν σκεφτείς πόσο δύσκολο είναι πραγματικά αυτό. Πως θα αντιμετωπίσεις την ακτινοβολία σε ένα διαστημόπλοιο για εννιά μήνες ή και περισσότερο; Είναι συναρπαστικό. Τρύπωσε με κάποιο τρόπο στην μουσική".

Δείτε το videoclip από το πρώτο κομμάτι του δίσκου με τίτλο "Self Destructor". Πιάστε την Chevelle σας , βάλτε την μπρος και απολαύστε το αναφέρον κομμάτι.

 


 

Περισσότερα νέα αναμένονται σύντομα!

Cover Art:

chevelle-niratias-cover.

Σχόλια