Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Bruce Springsteen: "Ξέρεις όμως, προετοιμάζω κάποια άλλα projects για την φετινή χρονιά, τα οποία δεν θα αποκαλύψω γιατί θέλω να είναι μυστικό και μια μεγάλη έκπληξη."

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι E Street Radio του SiriusXM, o Θρυλικός Bruce Springsteen μίλησε για τα πλάνα του για την νέα χρονιά.

Ο Αμερικανός μουσικός από το New Jersey εξήγησε πως θα είναι αδύνατο να περιοδεύσει το 2021, αλλά αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε άλλα projects τα οποία επιθυμεί να μοιραστεί με το κοινό μες την χρονιά.

Συγκεκριμένα, το "Αφεντικό" ανέφερε ως εξής:

"Το 2022, αν θες να μιλήσουμε για αυτό, θα είναι το νωρίτερο που θα μπορέσουμε να περιοδεύσουμε, αν τα πράγματα εξελιχθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Dr. Fauci. Αυτό υπολογίζεται πως θα είναι αρχές του 2022.

Συνεπώς, αυτό εικάζω πως θα συμβεί, μιας και κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε τώρα.

Ξέρεις όμως, προετοιμάζω κάποια άλλα projects για την φετινή χρονιά, τα οποία δεν θα αποκαλύψω γιατί θέλω να είναι μυστικό και μια μεγάλη έκπληξη.

Έχω όμως πράγματα να με κρατήσουν απασχολημένο για φέτος, τα οποία και θα ενδιαφέρουν τους οπαδούς μας". 

Αναμένονται πολλά και τρελά πράγματα από τον αξιαγάπητο Rock'N'Roll Star της Αμερικής για τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε μία αρκετά ξεχωριστή κυκλοφορία που κυκλοφόρησε το 2020 ονόματι "Letter To You" και πρόκειται για τον κατά συρροή 20ο Full Length δίσκο του. Ας πάρουμε μία γεύση από το ομότιτλο κομμάτι "Letter To You".




Σχόλια