Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Black Sabbath: Ακούστε μία ακυκλοφόρητη Demo εκτέλεση του "Heaven And Hell" με τον Geoff Nicholis στο μπάσο

 


Στην δημοσιότητα έρχεται μία προηγουμένως ακυκλοφόρητη εκτέλεση του Περίφημου "Heaven And Hell" από το 1979, με τα μέρη του μπάσου να έχει αναλάβει ο Geoff Nicholls, απόντος του Geezer Butler.

Την demo και αρκετά διαφορετική εκδοχή στο κλασικό κομμάτι των Black Sabbath δημοσιοποίησε ο Gary Rees, θετός γιος και διαχειριστής της περιουσίας του καταξιωμένου μπασίστα, τέσσερα ακριβώς χρόνια μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο άτυχος γιός στην κασέτα που βρήκε στα αρχεία του πατριού υπάρχει η ένδειξη "On And On Heaven Hell", ενώ η ηχογράφηση προέρχεται πιθανότατα από τον Ιούλιο του 1979 και έχει πραγματοποιηθεί σε ενοικιασμένο σπίτι στο Bel Air της California.

Όσον αφορά την συνθετική διαδικασία του θρυλικού τραγουδιού, διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι σε πρώτη φάση δεν συμμετείχε ο Geezer Butler, αλλά ο μετέπειτα Κιμπορίστας του συγκροτήματος.

Οι δύο κλασικοί δίσκοι των Black Sabbath με τον Ronnie James Dio στα φωνητικά, ο λόγος για τα "Heaven And Hell" και "Mob Rules", τα οποία πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν σε remastered εκδοχή με επιπρόσθετο σπάνιο και ακυκλοφόρητο υλικό στις 5 Μαρτίου.

Ακούστε την ακυκλοφόρητη Demo εκτέλεση του εμβληματικού Heaven And Hell.



Σχόλια