Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

System Of A Down: Δωρίζουν 600.000 Δολάρια στο Αρμένικο Ταμείο

 

Οι Αρμένιοι Βετεράνοι έκαναν θριαμβευτικό Comeback όσον αφορά το νέο τους Single "Protect The Land" , το οποίο παίζει μέχρι και σήμερα μανιωδώς σε Ραδιόφωνα και διάφορα Social Media. Οι SOAD είχαν ως στόχο να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους , οι οποίοι έπεσαν θύματα εξαιτίας των τελευταίων γεγονόντων με την Τουρκία και το Azerbaijan.

Δείτε το παρακάτω μήνυμα ευγνωμοσύνης που έστειλαν οι υποφαινόμενοι:

"Είμαστε συγκλονισμένοι με την ευγνωμοσύνη σας για την απίστευτη υποστήριξη της εκστρατείας μας για τους ανθρώπους του Artsakh και για τη βοήθειά μας να συγκεντρώσουμε πάνω από 600 χιλιάδες δολάρια σε δωρεές για να παρέχουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη από την Αρμενία Λόγω εσάς, θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε εκτοπισμένους πολίτες, νέους και ηλικιωμένους, οι οποίοι επηρεάζονται από τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που επιβλήθηκαν στην Artsakh από το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να παρακολουθήσετε την συνέντευξή μας για να πάρετε μια πιο οικεία ματιά και να κατανοήσετε την αιτία που κυκλοφορήσαμε το "Protect The Land" και το Genocidal Humanoidz.  Για τους τέσσερις από εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μοιραστούμε αυτές τις αλήθειες μαζί σας. Είναι για τους προγόνους μας, τον πολιτισμό μας και το έθνος μας. Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το μήνυμα μας."

Εκτιμάται πως ο Ιδρυτής & κιθαρίστας του συγκρότηματος Daron Malakian , ανέφερε πως έχει ξεκινήσει να δουλεύει για το επόμενο Album των Scars On Broadway, αναμένουμε λοιπόν για περισσότερα νέα από το άλλο του συγκρότημα.

Για περισσότερα παρακολουθήστε την παρακάτω συνέντευξη που έδωσαν οι SOAD , στο οποίο έδωσαν και το δικό τους μήνυμα/αναφορά περί των τελευταίων γεγονότων:

 


 

Σχόλια