Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Eric Wagner (The Skull , Ex - Trouble): Αναμένεται να μπει στο Studio για τις ηχογραφήσεις του Solo Album του

 

Ο πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Trouble , Eric Wagner, σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε στο Heavy Culture , αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δουλεύει σε δικά του κομμάτια για το επερχόμενο Debut Album. Αναλυτικά για το προσωπικό του υλικό ανέφερε τα εξής:

"Ο δίσκος είναι σχεδόν έτοιμος και απλά περιμένω για να μπω στο Studio να ηχογραφήσω, Ήταν κάτι που ήθελα πάντα να κάνω. Θα συμμετέχουν σε αυτό το Project , φίλοι παιδικοί και θα έχει ως Guests κάποιους κιθαρίστες για τα σόλο, άτομα που σέβομαι και θεωρώ φίλους για όλα αυτά χρόνια. Άρα πρέπει να είναι διασκεδαστικό και ανυπομονώ να το κάνω αυτό. Εξώφυλλο κτλ. Είναι έτοιμα , μονάχα μένει να ηχογραφηθούν τα κομμάτια και αυτό πρέπει να συμβεί πολύ σύντομα, διότι γίνονται οι ετοιμασίες συμβολαίων να υπογραφτούν. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021!"

Επίσης εκτιμάται , πως σε περίοδο σύνθεσης/προπαραγωγής νέων κομματιών βρίσκεται η άλλη μπάντα του, οι The Skull (ιδρύθηκαν το 2012 και αποτελείται από πρώην μέλη των Trouble).

Δείτε την παρακάτω συνέντευξη του υποφαινόμενου Frontman.

 


 

Σχόλια