Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Mogwai: Κυκλοφορούν νέο δίσκο μέσα στο 2021

 

Οι Σκωτσέζοι από την Γκλασκώβη Mogwai , τρία χρόνια μετά επιστρέφουν με την κυκλοφορία του κατά σειρά 10ου Full Length και για να μας μαγέψουν με την ατμόσφαιρα του Post Rock.

Ο νέος δίσκος θα ονομάζεται "As The Love Continues" και θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2021 μέσω των Residence Ltd. (North America) and Rock Action Records (Europe).

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε νωρίτερα μες την χρονιά με τον παραγωγό Dave Fridmann και περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Atticus Ross (Midnight Flit) και Colin Stetson (Pat Stains).

O διάδοχος του προ τριετίας "Every Country's Sun", θα κυκλοφορήσει σητν επέτειο των 25 χρόνων από το πρώτο single της μπάντας, "Tuner/Lower", με τους Mogwai να δίνουν επίσης στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα του "As The Love Continues", για το τραγούδι "Dry Fantasy", απολαύστε το.

 


 

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Vale Studios στο Pershore της Βρετανίας μέσα στο 2020, θα κυκλοφορήσει σε Deluxe CD, σε CD , σε Βινύλιο , θα αποτελείται από 11 κομμάτια και 12 σε Deluxe Version που αποτελεί και ένα Bonus Track που αποτελεί ένα ακυκλοφόρητο Demo και άλλα 6 επιπλέον.

Cover Art:



Tracklist:


1. To The Bin My Friend, Tonight We Vacate Earth

2. Here We, Here We, Here We Go Forever

3. Dry Fantasy

4. Ritchie Sacramento 

5. Drive The Nail

6. Fuck Off Money

7. Ceiling Granny

8. Midnight Flit

9. Pat Stains

10. Supposedly, We Were Nightmares

11. It’s What I Want To Do, Mum

Σχόλια