Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Moeror: Ένα συγκρότημα που ήρθε για να στοιχειώσει το μυαλό μας, μέσα από τα στοιχειώματα της Αθήνας

 

Οι Moeror είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε από την Αθήνα και την Λαμία το 2018, δώσανε στην δημοσιότητα το 1ο τους EP τον Μάρτιο του 2019 "Sag" και φέτος είναι έτοιμοι μέσα από τα φαντάσματα της φιλοσοφίας του Ελβετού Ζαν-Ζακ Ρουσσώ είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν στον σκοτεινό τους τρομακτικό κόσμο και πιο συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου όπου κυκλοφορεί η Debut δουλειά τους με τίτλο "The Ghosts Of Amour Propre" μέσω της καινούργιας δισκογραφικής εδώ στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο , Black Theta. (Moeror στα Λατινικά σημαίνει πένθος).

Αυτές τις μέρες οι Πρωτευουσιάνοι νεοσύλλεκτοι πειραματιστές του Black Metal , δώσανε στην δημοσιότητα το νέο τους Single για το κομμάτι Cluster Of Trillion Egos , απολαύστε το.


Find Moeror:

Bandcamp: https://moeror.bandcamp.com 

Facebook: https://www.facebook.com/moeror.official 

Instagram: https://www.instagram.com/moeror.offi... 

Metal Archives: https://www.metal-archives.com/bands/... 

Official Website: https://moeror.com

 

Σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις , αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζεται και ο Γάλλος "πολυβόλο" στα τύμπανα , Kevin Paradis (Benighted , Ex - Svart Crown) ο οποίος και τα ηχογράφησε στο προσωπικό του Studio, κιθάρες , μπάσο και πλήκτρα στα Gregg Places ενώ φωνές ηχογραφήθηκαν στα Kissing The Beast Studio. Mixing & παραγωγή ανέλαβε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος , Κωστής πρασσάς , το Mastering ο Νορβηγός Tom Kvalsvoll (γνωστός από τις συνεργασίες του με Aenaon, Arcturus , 1349 , Crest Of Darkness , Aura Noir κ.ο.κ) στα Kvallsonic Studio και το γραφιστικό κομμάτι επιμελήθηκε ο Ανδρέας πρασσάς μαζί με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο , ο οποίος ανέλαβε το Layout.

Cover Art:


Tracklist:

1. Urban Nihilism
 
2. The Ghosts of Amour Propre
 
3. Others
 
4. Time's Diadem
 
5. Janus-faced Messiah
 
6. Youth in Naphtha

7. Cluster of Trillion Egos  

Σχόλια