Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚH ΕΙΔΗΣΗ: Οι System Of A Down υπερασπίζονται την Αρμενία με διαδικτυακές αναφορές και επιθέσεις εις βάρος Αζερμπαϊτζάν & Τουρκίας

 

Αν και τα μέλη του System of a Down μπορεί να μην βλέπουν πάντα τα μάτια, έχουν ενώσει τον αγώνα για να δώσουν προσοχή στις τρέχουσες επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας στην πολιτιστική τους πατρίδα της Αρμενίας και του Artsakh.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 27 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις στο Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας προ-διαλογισμένη επίθεση εναντίον του Artsakh (Nagorno-Karabagh), μιας ανεξάρτητης και αυτόνομης χώρας που συνορεύει με την Αρμενία, που κατοικείται με τη συντριπτική πλειοψηφία των Αρμενίων. Καθώς οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν προχωρούν, οι άνθρωποι του Artsakh κάνουν ό, τι μπορούν για να υπερασπιστούν τη ζωή και την πατρίδα τους.

Η Δημοκρατία του Αρτσάχ απέκτησε την ανεξαρτησία του από το Αζερμπαϊτζάν στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετά από χρόνια πολέμου και συγκρούσεων. Ενώ υπήρχε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ των χωρών από το 1994, το Αζερμπαϊτζάν συχνά έσπασε το σύμφωνο και αυτή τη φορά προχωρά στο Artsakh με τη βοήθεια του Τουρκικού καθεστώτος Ερντογάν.

Στη δήλωσή τους, τα μέλη του System of a Down ζητούν δράση και διαδικτυακή υποστήριξη μέσω αναφορών και διαδικτυακής υποστήριξης με την ελπίδα να κερδίσουν την προσοχή άλλων παγκόσμιων ηγετών για να αποτρέψουν την τρέχουσα εξέγερση στο Artsakh. Η δήλωσή τους, μαζί με βασικούς συνδέσμους όπου μπορείτε να βοηθήσετε εκφράζοντας την υποστήριξή σας, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Ο κόσμος γύρισε τα μάτια κατά τη διάρκεια:
· Η γενοκτονία των Αρμενίων το 1915
· Οι μαζικές δολοφονίες και πογκρόμ της δεκαετίας του 1980 και του '90
· Η εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία το 2016

Τώρα ο κόσμος κλείνει τα μάτια σε 150.000 αδιάβροχους πολίτες που δέχονται επίθεση από το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία.

Η SOAD ανέκαθεν υποστήριζε τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Αυτή η έννοια προέρχεται από τον πόνο και την αδικία που έχει γίνει στους ανθρώπους μας εδώ και αιώνες. Η Τουρκία που αρνείται τον Ερντογάν συνεχίζει το έργο των γενοκτονικών προγόνων της και συμμάχησε με το πετρο-διεφθαρμένο Αζερμπαϊτζάν, πυροβολεί αμερικάνικους πυραύλους F-16 στο Artsakh και σε τμήματα της Αρμενίας σκοτώνοντας στρατιώτες και πολίτες. Ο κόσμος φαίνεται πολύ απασχολημένος με τον Κόβιντ και την πολιτική για να με ενδιαφέρει, αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι, καθώς αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή για τους ανθρώπους μας και το πρώτο χριστιανικό έθνος.

Δεδομένου ότι φαίνεται δύσκολο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους διεθνείς οργανισμούς και τις παγκόσμιες δυνάμεις να καλέσουν το Αζερμπαϊτζάν για τη διαμάχη πολέμου, την εθνοκάθαρση και τη δολοφονία αθώων πολιτών, ας τους βοηθήσουμε. Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στις προσπάθειές μας. Εδώ είναι πώς…

Προσφέρω:
Ταμείο Αρμενίας: armeniafund.ejoinme.org/donate
Αρμενικό Ταμείο Πληγωμένων Ηρώων: armenianwoundedheroes.com/donate
1000plusam: www.1000plus.am
Αρμενική Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία: aamsc.org/make-a-donation
Aid Beyond Borders: aidbeyondborders.org

Αναφορές:
Armenian Rights Watch - Διακοπή κατά του Αζερμπαϊτζάν και των εγκλημάτων πολέμου της Τουρκίας: bit.ly/ArmenianRightsWatch
ANCA - Διακοπή στρατιωτικής βοήθειας στο Μπακού: bit.ly/CutMilitaryAid
ANCA - Ενίσχυση των δεσμών ΗΠΑ-Αρμενίας: anca.org/action-alerts
WhiteHouse.gov - Condemn Azeri και Τουρκική επιθετικότητα: bit.ly/CondemnAggression

 


 

Σχόλια