Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Calexico: Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δίσκο με χριστουγεννιάτικα

 

Οι Calexico ανακοίνωσαν τον πρώτο τους χριστουγεννιάτικο δίσκο, με τίτλο "Seasonal Shift", το οποίο θα είναι μια συλλογή κομματιών - διασκευών αλλά και πρωτότυπων συνθέσεων, και θα κυκλοφοροήσει στις 4 Δεκεμβρίου από τη City Slang / Anti Records.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το νέο τους Single με το κομμάτι Hear the Bells απολαύστε το και αρχίστε σιγά-σιγά να τρώτε κουραμπιέδες και μελομακάρονα:

 



Η μπάντα δήλωσε για την επερχόμενη κυκλοφορία τα εξής: 

"To "Seasonal Shift" είναι λιγότερο ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ και περισσότερο μια μείξη εορτασμών της εποχής από διάφορες κουλτούρες. Τα θέματα βασίζονται στην οικεία αίσθηση στο τέλης της χρονιάς, του αναστοχασμού, του τελετουργικού και της αναγνώρισης της χρονιάς που πέρασε και τις αλλαγές που έφερε για καλύτερα ή χειρότερα. Περιέχει μερικές διασκευές μεταξύ των οποίων κλασικά κομμάτια του John Lennon και της Yoko Ono, καθώς και του Tom Petty, μερικούς καλεσμένους και πολλή καλή θέληση. Είναι μέσα από την καρδιά αλλά αστείο, ειλικρινές αλλά εορταστικό. Περιέχει τους Calexico σε διάφορες μορφές, με αναφορές στα πορτογαλικά Fado και τα παλιά μεξικανικά παραδοσιακά τραγούδια, από την απλή φόρμα των δυο μέχρι την συνοδεία διεθνών συνεργατών όπως οι Bombino, Gaby Moreno, Gisela João, Nick Urata (των DeVotchKa) και Camilo Lara".


Cover Art:



Tracklist:

1.Hear the Bells
2.Christmas All Over Again
3.Mi Burrito Sabanero

4.Heart of Downtown
5.Seasonal Shift
6.Nature's Domain
7.Happy Xmas (War Is Over)
8.Glory's Hope
9.Tanta Tristeza
10.Peace of Mind
11.Sonoran Snoball
12.Mi Burrito Sabanero (Reprise)

 

Σχόλια