Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Kerry King & Paul Bostaph: Προετοιμασία ίδρυσης νέου συγκροτήματος


Το ιδρυτικό μέλος των Slayer Kerry King σε συνεργασία με τον Drummer Paul Bostaph αναφέρουν πως ετοιμάζουν νέο συγκρότημα σε συνεργασία με μουσικούς που θα ανακοινωθούν στο μέλος , καθώς φήμες αναφέρουν έντονα πως ο υποφαινόμενος κιθαρίστας έκανε πρόταση στον Phil Anselmo (Vocals - Down , Ex - Pantera) για την μετά εποχή των Slayer να μπει στο επόμενο Project του.

Όσον αφορά την μουσική και τις συνθέσεις των νέων κομματιών, ο Paul Bostaph αναφέρει τα εξής:

"Μπορείτε να περιμένετε να ηχεί όπως οι Slayer. O Kerry King, έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να συνθέτει. Δεν θα είναι ένας rock ‘n’ roll δίσκος, θα είναι αυτό ακριβώς που θέλετε να είναι.
Θα είναι μια ανακύκλωση ιδεών; Όχι, θα ηχεί όπως οι Slayer αλλά δεν θα είναι Slayer, όχι όμως επιτηδευμένα. Θέλω να πω, πως, ο King συνθέτει τραγούδια των Slayer όλη του τη ζωή, έχει ένα στυλ. Δεν μπορείς ξαφνικά να απαρνηθείς αυτό το στυλ επειδή σταμάτησε η μπάντα. Θα συνεχίσεις αυτό που αγαπάς να κάνεις.

Οι Slayer τελείωσαν, αποσύρθηκαν. Δεν θα είμαστε οι νέοι Slayer. O Kerry όμως έχει ρέντα, συνθέτει διαρκώς. Αν σας αρέσει ο σκληρός ήχος και οι Slayer θα αγαπήσετε αυτή την δουλειά. Θα είναι πολύ καλό. Ακούω τη μουσική και ανυπομονώ να μπω στο στούντιο να ηχογραφήσουμε τα κομμάτια.
Το καλό για μένα πάντως είναι, πως, δεν θα πρέπει να ζήσω στη σκιά του Lombardo σε αυτό το project. Θα μπορώ να δοκιμάσω νέα πράγματα, τα οποία ήθελα να προσθέσω στον ήχο των Slayer αλλά δεν έκανα, επειδή δεν τα είχα αναπτύξει αρκετά. Ελπίζω να δέσουν με τη νέα μουσική".

Ο Kerry King με τη σειρά του, σε πρόσφατη συνέντευξη του, αναφέρθηκε στη συνθετική διαδικασία, λέγοντας πως:

"Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός με τα riffs στο 2020. Ίσως επειδή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, τα riffs όμως δεν ήταν το πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως στο μέλλον, θα έχω τη δυνατότητα να κρατήσω μόνο τα πολύ καλά. Έχω έτοιμο υλικό για περισσότερους από δύο δίσκους. Θα επιχειρήσω να κρατήσω όμως μόνο τα 11-12 καλύτερα τραγούδια. Ο δίσκος θα είναι τρομερός.
Αυτή τη στιγμή, είμαι ο μόνος στιχουργός και ο μόνος που συνθέτει. Δεν είμαι ακόμη απολύτως βέβαιος με ποιόν θα ηχογραφήσω τη νέα μουσική. Προς το παρόν είμαι μόνο εγώ".

Αναμένουμε λοιπόν για περισσότερα νέα όσον αφορά το μέλλον του συγκεκριμένου Project και μεγάλη δόση Rock N Roll!!!

Σχόλια