Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ozzy Osbourne: Το οριστικό "Αντίο" σκοπεύει να πει μέσα από τις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στην γενέτειρα του

Δυσάρεστο είναι το γεγονός που αφορά τόσο την επιδείνωση της υγείας του προς το χειρότερο όσο και το Πάρκινσον που ταλαιπωρεί τον Ozzy Osbourne

Ο Βετεράνος Πρίγκιπας του Σκότους προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει ένα τελευταίο διήμερο για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του εκεί που άρχισε , στο Birmingham.

Ύστερα από πάρα πολλά βιώματα που έζησε τόσο σχετικά με την αποτυχία της υγείας του περί της Χειρουργικής επέμβασης (Αλλά και της ακύρωσης της περιοδείας του λόγου υγείας) όσο και για τις επιτυχίες που βίωσε επί σχεδόν μισό αιώνα καθώς μετράει παραπάνω από 50 χρόνια καριέρας και βρίσκεται στην κορυφή χάρη στην συνεχή φωνητική εκπαίδευση που κάνει.

Επίσης σκοπεύει να τελειώσει και τον επερχόμενο δίσκο του μαζί με το οποίο θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς του και να εκφράσει την Ευγνωμοσύνη του σε όλους αυτούς που σε όλο τον Πλανήτη τον αγάπησαν!

Αυτή η κίνηση προέρχεται ύστερα από την ανακοίνωση του Ozzy ότι δεν θα περιοδεύσει ποτέ ξανά λόγων υγείας που αφορούν την Νόσο του Πάρκινσον και μίας σοβαρής πτώσης!

Δείτε το σχετικό Ρεπορτάζ από το Rock Feed.



Σχόλια