Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

School’s OUT: CHLORINI/PERCEPTIONLESS/MIDDLE EARTH/SACRIFICIAL DEATH @ An Club 18/6/2022

CHLORINI

Είμαστε οι Chlorini, μια ελληνόφωνη pop punk μπάντα από την Αθήνα. Παίζουμε 1 χρόνο σαν μπάντα και οι βασικές μας επιρροές είναι οι blink 182, οι sum 41, οι μπλιαχ 166, οι paramore, οι My chemical romance και άλλες πολλές ελληνόφωνες ή αγγλόφωνες pop punk μπάντες.

Η μπάντα αποτελείται από τέσσερα μέλη, τον Στράτο Ανδριόπουλο στην φωνή και στην κιθάρα, τον Νίκο Βουλγαροπουλο στην κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά, τον Μάνο Σκρίνο στο μπάσο και τον Νικόλα Χαμαράκη στα τύμπανα. Στόχος μας είναι να βγάλουμε την μουσική μας προς τα έξω και να περάσουμε καλά.

Instagram page: https://www.instagram.com/chlorini_band/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook page: https://www.facebook.com/chlorini/ 


PERCEPTIONLESS

Είμαστε οι Perceptionless, γκρουπάκι έξι ατόμων όπου μας ενώνει η μουσική ανεξαρτήτως είδους , χωρίς ταμπέλες ή αλλιώς όπως το λέμε εμείς with no perception. Το σχήμα είναι πρόσφατο, καθώς έχουμε ήδη κάνει 2 εμφανίσεις στο Bums τον Δεκέμβριο και τον Απρίλιο. Τα μέλη της μπάντας αποτελούνται από τον Νικήτας Κυριακού στα φωνητικά , τον Κυριάκος Κυριακού lead κιθάρα , τον Τάσος Ψωμιάδης ρυθμική κιθάρα , τον Φίλιππο Πασχάλη lead κιθάρα , τον Νικόλαο Ρωμανό στο μπάσο και τον Βαγγέλη Χαρλά στα τύμπανα.

Instagram page: https://www.instagram.com/perceptionless.band/?hl=el 

MIDDLE EARTH

Οι Middle Earth είναι μια Hard Rock μπάντα από την Αθήνα, οι οποίοι δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2019. Οι κύριες επιρροές τους είναι οι Led Zeppelin, Guns n Roses , Aerosmith και σε συνδιασμό με στοιχεία και από διάφορα άλλα είδη , βγάζουν έναν hard rock ήχο ωμό και χωρίς συμβιβασμούς, με τη δική τους υπογραφή.

Τα σόου τους χαρακτηρίζονται πάντα από μπόλικη αδρεναλίνη και υπόσχονται στο κοινό ένα σωστό Hard Rock live , όπως θα πρέπει να γίνεται.

Instagram page: https://www.instagram.com/middleearthrocks/?hl=el 

Facebook page: https://www.facebook.com/Middle-Earth-110029650425021 

SACRIFICIAL DEATH

Οι Sacrificial Death είναι μια thrash/death metal μπάντα που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 αλλά έγινε ενεργή το καλοκαίρι του 2021. Ως τώρα έχουν παίξει σε 5 συναυλίες. Η μπάντα αποτελείται από τον Αίαντα Σαρδελά στην lead κιθάρα και φωνητικά, τον Κώστα Νικολόπουλο στην ρυθμική κιθάρα, τον Βαγγέλη Κασελά στα ντραμς και τον Ρένο Ριμπάι στο μπάσο. Στο ερχόμενο live στο An Club θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί τα πρώτα merch της μπάντας. Στους επόμενους μήνες έχουν σκοπό να κυκλοφορήσουν ένα 4 song ep.

Instagram page: https://www.instagram.com/sacrificial_death.band/?hl=el 

Σχόλια