Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

HIGH CALLIBER/STILL DUSK/MIDDLE EARTH/SACRIFICIAL DEATH @BUMS (Αθήνα , 01/05/2022)

Τέσσερεις ανερχόμενες μπάντες μοιράζονται την ίδια σκηνή.

Οι Sacrificial Death είναι μία thrash/death μπαντα που δημιουργήθηκε τον Νοέμβρη του 2020 απο μια παρεα που τους ένωνε η μουσικη. Ως τώρα έχουν πραγματοποιήσει 5 συναυλίες και έχουν μπροστά τους την ηχογράφηση του πρωτου μας 4-song ep που θα λέγεται Glory of the Dead.

Οι Still Dusk είναι ένα alternative hard rock/metal σχήμα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2018 στην Αθήνα. Μετά από κάποιες αλλαγές στα μέλη της το βασικό line-up διαμορφώθηκε ως εξης: Yannis Kemenides(guitars), Elijah June(bass), Ina Damianidou(vocals), Ioanna Ev(drums). Έχουν εμφανιστεί σε διαφορες σκηνές της Αθήνας όπως το bums, an club, remedy, temple. Αυτήν την περίοδο δουλεύουν τα δικά τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφόρησουν σύντομα.

Οι Middle Earth είναι μια Hard Rock μπάντα με κυρίες επιρροές συγκροτήματα όπως οι Led Zeppelin,  Guns n Roses , Aerosmith και έχοντας πάντα το μοντέρνο στοιχείο στον ήχο τους , δίνουν μεγάλη έμφαση στην ενέργεια που θα περάσουν στον κόσμο όταν παίζουν.

Οι High Caliber, είναι μια (mostly) thrash metal μπάντα και κινούνται κυρίως στο στυλ των Metallica,Megadeth και Black Sabbath. Είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2022 και τα μέλη είναι ο Τάσος Ψωμιάδης(vocals ,rhythm guitar), ο Γιώργος Αλεξίου(lead guitar), ο Σπύρος Αλίσσα (drums) και ο Δημήτρης Μακρίδης(bass). Έχουν κάνει μέχρι στιγμής μια live εμφάνιση και σκοπεύουν να βγάλουν ενα ep σύντομα, ενδεχομένως μέσα στον Οκτώβρη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 ΜΜ. Το εισιτηριο κοστίζει 7 ευρώ και συνοδεύεται απο μπύρα ή κρασί. 

Σχόλια