Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

One Step From The Edge: Την νέα εποχή των πραγμάτων παρουσιάζουν μέσα από το νέο τους Single

Οι One step from the Edge κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο “A New Era” από την επερχόμενη τρίτη, ακόμη ακυκλοφόρητη δουλειά τους.

Το κομμάτι αφορά τη Νέα Εποχή που έχει σηματοδοτήσει η σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνει η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια. 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η αποθέωση του υλισμού, η διόγκωση των ανισοτήτων, η απομάκρυνση από τις πνευματικές και πραγματικές αξίες,  η χειραγώγηση του ανθρώπου από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αυξανόμενη απόσταση μεταξύ των ανθρώπων, η εντεινόμενη παραβίαση των δικαιωμάτων και η εκμετάλλευση των μαζών για την εξυπηρέτηση ποικίλων συμφερόντων αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη σύνθεση του νέου τους κομματιού που καταλήγει στο ότι μία "νέα εποχή" έχει ξεκινήσει...και οι προκλήσεις μοιάζουν μεγαλύτερες από ποτέ...

Οι Γιαννιώτες Nu Metallers , αυτήν την περίοδο βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης υλικού για το τρίτο και επερχόμενο Full Length album τους, μείνετε συντονισμένοι στο Rock Da Vinci , για περισσότερα νέα σχετικά με την πορεία του νέου πονήματος τους.

Απολαύστε το νέο τους κομμάτι και νιώστε την πραγματικότητα , η οποία καταλήγει στην επιβολή της νέας τάξης των πραγμάτων.



Σχόλια