Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Gene Hoglan: Αποχώρησε πλέον επίσημα από τους Testament

Εκτός Testament βρίσκεται πλέον ο Gene Hoglan, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοινώσεων που εξέδωσε ο ίδιος αλλά και το συγκρότημα.

Στην δική του ανακοίνωση, ο περίφημος ντράμερ αναφέρει τα εξής:

"Πέρασαν δέκα υπέροχα χρόνια παιδιά, και τώρα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τους τρομερούς Testament. Οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να είναι δύσκολο να ευθυγραμμιστούν με περιζήτητους τύπους όπως ο δικός σας. Εύχομαι στον Chuck, τον Eric, τον Alex και τον Stevie D την απόλυτη τύχη καθώς θα συνεχίσουν να συντρίβουν όπως πάντα. Προχωρώ σε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της καριέρας μου ελεύθερος από υποχρεώσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα το παραδεχτώ ελεύθερα, είμαι ψυχωμένος. Και ανυπομονώ πολύ για όλες τις νέες ευκαιρίες που θα φέρουν οι επόμενοι μήνες και τα χρόνια, και εύχομαι ξανά στους φίλους και την οικογένειά μου στους Testament και στην ομάδα τους ένα φανταστικό μέλλον και ό,τι καλύτερο για το 2022 και κατόπιν. Ευχαριστώ κύριοι, για μια υπέροχη βόλτα που κάναμε. Gene."

Από την μεριά τους, τα υπόλοιπα μέλη των Αμερικανών Thrash Metal Βετεράνων δηλώνουν:

"Σε όλους τους θαυμαστές των Testament σε όλο τον κόσμο, καταρχάς, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που είχαμε τον Gene Hoglan πίσω από τον θρόνο μας για δέκα χρόνια, αρκετά άλμπουμ και αμέτρητες ημερομηνίες συναυλιών. Δυστυχώς, οι πρόσθετες περιοδείες και οι προσωπικές προσπάθειες του αδελφού μας Gene το 2022 συγκρούονται αξεπέραστα με τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες του Testament μετά από δύο χρόνια χαμένου χρόνου λόγω της πανδημίας. Αντί οι Testament να χρειαστεί να επαναπρογραμματίσουν τις επερχόμενες ημερομηνίες (για άλλη μια φορά) ή ο Gene να πρέπει να ακυρώσει τα δικά του σχέδια, αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ανακοίνωση θα προκαλέσει κάποια απογοήτευση, αλλά να είστε σίγουροι: Δεν υπάρχει δράμα, μόνο τα καλύτερα vibes μεταξύ μας. Καθώς ο Gene ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που έφερε τους πιο δυνατούς ρυθμούς τυμπάνων στους Testament και το heavy metal. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να το κάνει όπως μόνο αυτός μπορεί. Ο Gene Hoglan θα είναι για πάντα οικογένεια μας και ζητάμε από όλους εσάς να ενωθείτε μαζί μας για να του ευχηθούμε μόνο καλή τύχη στη συνέχεια! Επίσης, να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με μία ακόμη κορυφαία προσθήκη στους Testament που θα αποκαλύψουμε σύντομα! Θα σας δούμε όλους σε περιοδεία πολύ σύντομα! Testament."

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που βασίζεται στην αποχώρηση του περίφημου μουσικού!



Σχόλια