Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Matt Heafy: Παίρνει θέση στην διαμάχη μεταξύ του Corey Taylor και του Machine Gun Kelly

Θέση στη διαμάχη ανάμεσα στους Machine Gun Kelly και Slipknot πήρε ο frontman των TriviumMatt Heafy, με μια σειρά από αναρτήσεις του στο Twitter χαρακτηρίζοντας τον γνωστό πρώην Rapper ως "κάποιο που επιδίδεται στο cosplay μιας ταυτότητας ενός δεκαεξάχρονου pop punk οπαδού."

Τα σχόλια αυτά διαδέχονται το επί σκηνής ξέσπασμα του γνωστού μουσικού προς τους Slipknot και τις απαντήσεις του Corey Taylor. Η εν λόγω επίθεση σχολίων αφορά την πρώτη αναφορά του frontman των Slipknot προς τον πάλαι ποτέ ράπερ.

Στη συνέχεια, με τις επόμενες αναρτήσεις του, ο ιθύνων νους των Trivium χαρακτήρισε τον MGK ως "Squirt Gun ("νεροπίστολο") Smelly", ενώ εξήγησε το σκεπτικό του, δηλώνοντας πως δεν σκόπευε να ασχοληθεί μαζί του μέχρι που έμαθε το σκηνικό με τους Αμερικανούς Nu Metal Βετεράνους καθώς υποστηρίζει ότι είναι μια μπάντα η οποία, κατά τα λεγόμενά του, άνοιξε το δρόμο για χιλιάδες συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων και για τους Trivium.

Παράλληλα αναγνώρισε πως παρά το γεγονός πως όλη η αντιπαράθεση από πλευράς του πιθανώς να αποτελεί ένα κόλπο για αύξηση της δημοσιότητάς του και θεώρησε πως όφειλε να τοποθετηθεί δημόσια. 

Δείτε την σχετική αναφορά του Matt Heafy μέσω Twitter.

Σχόλια